کد خبر:۸۶۸۴۷۵
در گفتگو با دانشجو عنوان شد

هانی‌‎زاده: ورود ناوها به بندر بیروت مقدمه‌ لشکرکشی اروپا و آمریکا به لبنان است / لبنان به کمک نظامی نیاز ندارد

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ورود ناو فرانسه، انگلیس و آلمان به بندر بیروت در حقیقت مقدمه‌ای برای لشکرکشی اروپا و آمریکا به این نقطه از غرب آسیاست.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره استقرار ناو‌های فرانسه، انگلیس و آلمان در بندر بیروت به بهانه کمک به مردم این کشور پس از انفجار مهیب روز سه شنبه گذشته گفت: ورود ناو کشور‌های فرانسه، انگلیس و آلمان به بندر بیروت در حقیقت مقدمه‌ای برای لشکرکشی کشور‌های اروپایی و آمریکا به این نقطه از غرب آسیاست.

وی با بیان اینکه بعد از انفجار مهیب در بندر بیروت که یک فاجعه دردناک در منطقه به حساب می‌رود جریان سازی علیه محور مقاومت از سوی آمریکا، فرانسه، رژیم آل سعود و صهیونیست‌ها قوت گرفت، گفت: در حقیقت کشور‌های نام برده شده به جای محاکمه مقصرین حادثه نوک پیکان اتفاقات اخیر در لبنان را به سوی محور مقاومت گرفته‌اند.

هانی زاده با اشاره به بازدید مکرون از لبنان تنها به فاصله یک روز بعد از حادثه انفجار در بندر بیروت گفت: دقیقا پس از بازدید رئیس جمهور فرانسه از لبنان یک فضای ملتهب در این کشور آغاز شد و این نشان می‌دهد یک سناریوی خطرناک برای حذف حزب الله از صحنه سیاسی اقتصادی لبنان در حال شکل گیری است که رمز آن توسط مکرون و از سفر به بیروت آغاز شد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به استعفای حسان دیاب نخست وزیر لبنان نیز گفت: سرنگونی دیاب که یک نگاه مثبت به حزب الله داشت نیز نشان می‌دهد بازیگران لبنان درصدد تشکیل دولتی در مقابله با حزب الله هستند.

وی ادامه داد: براساس این سناریو اگر انتخابات زودهنگام پارلمانی در لبنان برگزار شود شانس حزب الله برای دستیابی به کرسی‌های بیشتر کاهش خواهد یافت.

هانی زاده تصریح کرد: لشکرکشی محسوس از طرف قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به لبنان در حقیقت برای تاثیرگذاری در صحنه سیاسی و اجتماعی لبنان است و کشور‌های انگلیس، فرانسه و آلمان به جای ارسال ناو به بندر لبنان بحث کمک‌های لجستیکی، دارویی و غذایی به این کشور را جدی بگیرند، چون اساسا در شرایط فعلی ملت لبنان نیازی به حمایت نظامی ندارد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه براساس آمار تخمین زده شده در شرایط فعلی لبنان نیازمند کمک ۲۵ میلیارد دلاری است، گفت: این رقم در حالی عنوان می‌شود که کمک‌های جمع آوری شده در طول کنفرانس مجازی برای کمک به لبنان حدود ۶۰۰ میلیون دلار بوده است که رقم ناچیزی به نظر می‌رسد و تنها برای مدت یک هفته غذای مردم لبنان را تامین می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: متاسفانه کشور‌های غربی میزان سهم خود از برآوردن این ۲۵ میلیارد دلار را تنها به دادن شعار و اتهام‌زنی علیه محور مقاومت محدود می‌کنند و حاضر نیستند در عمل کمک‌های مالی معیشتی به مردم لبنان داشته باشند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار