آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۸۴۷

هشدار خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت درباره تحریف روند تحقیقات پرونده

خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت با تجمعی اعتراضی مقابل کاخ دادگستری، تحریف مسیر و روند نادرست در تحقیقات پرونده این انفجار را محکوم کرده و درباره عواقب آن هشدار دادند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته انجمن خانواده‌های شهدا و مجروحان و همه کسانی که از انفجار بندر بیروت متضرر شده‌اند نسبت به تصمیمات ناعادلانه و روند نادرستی که برای پیگیری این پرونده اتخاذ شده است هشدار داد.

خانواده‌های قربانیان انفجار بندر بیروت تصمیم قاضی پرونده در احضار خانواده‌های مجروحان و شهدا جهت بازجویی از آن‌ها را محکوم و این اقدام را رفتاری وقیحانه دانستند.

انجمن خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت با صدور بیانیه‌ای در این زمینه اعلام کرد، این وقاحت است که خانواده‌های مجروحان و شهدا به دلیل اعتراض به روند تحقیقات درباره پرونده انفجار، احضار شوند؛ آن هم زمانی که بعد از دو سال و نیم انتظار برای کشف حقیقت این پرونده، هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است.

این انجمن، احضار برخی از خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت برای بازجویی را اقدامی خودسرانه و ظالمانه علیه آن‌ها دانسته و نسبت به عواقب هرگونه اقدامی ضد هر یک از آن‌ها هشدار داد.

در بیانیه انجمن خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت آمده است، مردم ما علی‌رغم اختلاف نظری که درباره قاضی پرونده انفجار بیروت دارند، اما برای کشف حقیقت با یکدیگر متحدند و آرمان ما بالاتر از همه ملاحظات است. به ویژه اینکه خون‌ها و اشک‌هایمان ما را با یکدیگر متحد کرده و هیچ کس نمی‌تواند ما را از هم جدا کند.

خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت در اعتراض به تعلل مسئولان پرونده این انفجار در کشف حقیقت و تحریف مسیر تحقیقات، تجمعی اعتراضی مقابل کاخ دادگستری برگزار کرده بودند.

قاضی طارق البیطار به عنوان بازپرس قضایی پرونده انفجار بندر بیروت که از حمایت بین المللی برخوردار است از هرگونه رفتار خودسرانه در دستگیری‌ها و اتهام زنی‌ها ابایی ندارد؛ به طوری که برخی افراد بدون اینکه مدرک کافی علیه آن‌ها وجود داشته باشد در بازداشت به سر می‌برند و برخی دیگر بنا به دلایل سیاسی آزاد شده‌اند. این در حالی است که تاکنون هیچ گونه اقدام قضایی علیه عاملان برجسته انفجار بندر بیروت انجام نشده است و هیچ یک از مقامات سابق و کنونی لبنان که در این پرونده دست داشتند برای بازجویی فرا خوانده نشده‌اند.

واقعیت آن است که دستگاه قضایی لبنان نیز در موضع حمایت از طارق البیطار قرار دارد و همچنین همه قضات درگیر پرونده انفجار بیروت از حمایت بین‌المللی برخوردارند که همین مسئله به آن‌ها اجازه می‌دهد هر نوع تخلفی را مرتکب شوند؛ بنابراین نمی‌توان امیدوار بود که مقامات قضایی لبنان بتوانند تصمیم درستی درباره قاضی البیطار بگیرند. به ویژه اینکه تجربیات قبلی ثابت کرده که دستگاه قضایی این کشور توان ایستادن در برابر بازپرس‌های قضایی را ندارد.

بر همین اساس اخیرا هشدار‌های زیادی درباره سوءاستفاده طرف‌های بین‌المللی به ویژه غرب از ناتوانی مسئولان لبنانی در رسیدگی به پرونده‌های حساسی، چون انفجار بیروت جهت تلاش برای بین‌المللی کردن این پرونده‌ها مطرح شده که عملا موجب پنهان ماندن حقیقت می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار