کد خبر:۸۷۱۱۶۴
در پاسخ به دانشجو بیان شد؛

عرف: شورای نگهبان امنیت صندوق الکترونیک را تایید نمی‌کند / آماده برگزاری آزمایشی در میان‌دوره‌ای مجلس هستیم

معاون سیاسی وزارت کشور گفت: در شرایط موجود با کمبود صندوق الکترونیکی اخذ رأی مواجه هستیم که البته شورای نگهبان ایرادات امنیتی را به آن وارد می‌داند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور در نشست خبری صبح امروز (۳ شهریور ۹۹) که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری دانشجو پیرامون بحث برگزاری انتخابات الکترونیک اظهار داشت: برای برگزاری انتخابات باید ۲۰ الی ۳۰ هزار صندوق رأی الکترونیک تولید شود که در شرایط موجود با کمبود آن مواجه هستیم البته شورای نگهبان ایراداتی امنیتی را به آن وارد می‌داند.

وی ادامه داد: کارگروه فناوری وزارت کشور و شورای نگهبان باید طی دو ماه آینده به جمع‌بندی برسند و حتی به این شورای پیشنهاد دادیم که طرح صندوق مورد نظر خود را ارائه دهد تا در انتخابات آتی بکار بگیریم.

معاون سیاسی وزارت کشور افزود: بعد از سال ۹۵ که این سیاست ابلاغ شده، بالاخره این بند را باید اجرا کنیم. وزارت کشور آماده است که به صورت امتحانی، در انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۱ استان از این صندوق‌های الکترونیکی بهره‌مند شود اما شورای نگهبان نگران مسئله امنیت آن است.

عرف با بیان اینکه ناظر انتخابات، مخالف برگزار انتخاب الکترونیک است و مجری نمی‌تواند از این شیوه برگزاری استفاده کند، بیان داشت: ابتکاری در وزارت کشور در حال انجام است و اگر به هر دلیلی استفاده از صندوق‌های رأی الکترونیکی محقق نشود در فرآیندی قرار است که حضور مردم را در شعبه‌های اخذ رأی به حداقل برسانیم البته تحقق این امر نیازمند تایید شورای نگهبان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
اگر در میان دوره ای مجلس صندوق الکترونیکی را امتحان کردید و مشکلی پیش نیامد آیا ملاک میشود که هیچگاه مشکل امنیتی و غیر امنیتی برای صندوق الکترونیکی و یا انتخابات الکترونیکی پیش نخواهد آمد !!؟

ممکن است فرضا اون کسانیکه اصرار بر برگزاری انتخابات و اخذ رأی بصورت الکترونیکی هستند در یک مرحله شما را مجاب کردند که اشکالی پیش نمی آید بعد در سر بزنگاه(مثلا انتخابات ریاست جمهوری) فرصت سوء استفاده را یا برای خود یا برای دشمن و... فراهم کنند و و ان کسی یا کسانی رو که مد نظر خودشان است از صندوق رأی بیرون بیاورند انوقت تکلیف چیست !!؟

انوقت ایا میتوانید جواب رأی مردم که همچون امانتی در دست شماست را بدهید !!؟ مردم بکنار جواب خدای مردم را هم میتوانید بدهید !؟

پشت اصرارهای مکرر برخی ها به برگزاری انتخابات بصورت تمام الکترونیک ممکن است نیت هایی غیر از ارزان تمام شدن و بسرعت انجام شدن انتخابات باشد که سلامت انتخابات را به خطر بیاندازد

و اگر فقط یکبار ، فقط یکبار سلامت انتخابات زیر سوال برود اعتماد مردم به انتخابات از بین رفته و سخت خواهید توانست مردم را به شرکت در انتخابات مجاب کنید و خطراتی پیش خواهد امد که خودتان بهتر از ان اگاهید

ارزان و بسرعت انجام شدن برگزاری انتخاباتدر روش الکترونیکی به زیر سوال رفتن انتخابات و کاهش اعتماد مردم نمی ارزد نمی ارزد نمی ارزد
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
اصلاح طلبان که به رای دستی میگفتن تقلب چطوری به رای الکترونیک اعتماد میکنن و بهش اصرار کنن!!! حالا نه که همه مصوبات مملکتی و اجرا کردین وقتی این یکی مونده!

تو کشورایی اینکار و کردن هم چند مورد سوختن رای و هک اطلاعات پیش اومده...

هیچ خیری تو اینکار نیست ما که به این مدل انتخابات اعتمادی نداریم... هر چیز الکترونیکی هم قابل دستکاریه هم قابل سرقت و هک و غیره اونم با این همه دشمنی داریم!!!

این همه اصرار روحانی و دولت به این مدل انتخابات برگزار کردن چیه؟!!؟ حالا دو روز رای شمردن انقدر فشار میاره بهشون... مسخرش و در اووردن...

رای ها دستی بود میگفتن یازده میلیون تقلب شده... حالا برای ما از انتخابات الکترونیک حرف میزنن...

چنین بندی هست خیلی نگران اجراش نباشید مثل خیلی کارهایی باید و نمی کنید پرتش کنید یه طرف!

دست از سر این یکی بردارین... نمیدونم چرا این دولت به یه سری کارها خیلی اصرار داره و هر چی بیشتر اصرار میکنه شک ادم بیشتر میشه!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار