آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۳۳۷۷

شبه نظامیان تحت حمایت آمریکا بیشتر مدارس الحسکه را تصرف کردند

شبه نظامیان کُرد تحت حمایت آمریکا با تصرف ده‌ها مدرسه در استان الحسکه مانع حضور دانش‌آموزان و کادر آموزش و پرورش وابسته به دولت سوریه به آنجا می‌شوند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گروه نیرو‌های دموکراتیک سوریه موسوم به «قسد» که تحت حمایت نظامیان اشغالگر آمریکایی هستند در مناطق تحت کنترل خود در استان «الحسکه» در شمال شرق سوریه به سختگیری‌ها و تحریم‌های نظام‌مند خود علیه اهالی و به خصوص در شهر القامشلی و حومه آن ادامه می‌دهند.

این شبه نظامیان کُرد بیشتر مدارس دولتی را با زور سلاح به تصرف خود درآورده و اقدام به اخراج کادر آموزشی و محروم کردن دانش آموزان و دانشجویان از حق تحصیل کرده اند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، از جمله تخلفات شبه نظامیانی که سیاست‌های آمریکای اشغالگر را اجرا می‌کنند، این است که اخیراً ۱۳۷ مدرسه دولتی از ۲۱۳ مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی را به تصرف خود درآورده و با نادیده گرفتن حق کودکان و نوجوانان از تحصیل، درصدد هستند از طریق برنامه‌های درسی، افکار تجزیه طلبی را در اذهان دانش آموزان پرورش دهد.

«دحام فیاض العلی» رئیس بخش آمار اداره آموزش و پرورش الحسکه به خبرگزاری رسمی سوریه گفت: «شبه نظامیان کُرد، دوازده مدرسه مقطع متوسطه از مجموع ۳۱ مدرسه شهر القامشلی و خوابگاه‌های وابسته به آن را در سال جاری میلادی تصرف کردند و در سال‌های گذشته هم همه مدارس شهر‌ها و مناطق رمیلان، الماکیه، الیعربیه و تل حمیس را به تصرف خود درآورده و مانع ورود کادر آموزشی و پرورش به آنجا شدند».

«حسن الحسین» رئیس مجتمع آموزشی القامشلی گفت که برای مقابله با این رفتار‌ها که به منزله تعرض به حقوق کودکان برای تحصیل تلقی می‌شود، یک کمیته اضطراری توسط اداره آموزش و پرورش تشکیل شده تا همه مشکلات را برطرف کرده و مشکلات ناشی از تصرف مدارس توسط شبه نظامیان کُرد را حل کند و همه دانش آموزان از همه مناطق را در مدارس تحت مدیریت اداره آموزش و پرورش الحسکه پذیرش کنند که طبق برنامه‌های آموزش و پرورش دولت سوریه عمل می‌کنند.

خانواده‌های دانش آموزان هم با ابراز نارضایتی از رفتار‌های شبه نظامیان کُرد تحت حمایت آمریکا می‌گویند که این رفتار‌ها خیلی فرقی با رفتار‌های ترکیه در عین العرب و راس العین ندارد، زیرا آن‌ها هم می‌خواهند مانع تحصیل دانش آموزان در مدارس دولتی سوریه شوند.

سلیمان پدر یکی از دانش آموزان می‌گوید این رفتار‌ها هرگز مانع اصرار خانواده‌ها برای تدریس فرزندانشان در مدارس دولتی نمی‌شوند و آن‌ها هرگز اجازه نمی‌دهند فرزندانشان در مدارسی تحصیل کنند که طبق برنامه آموزش و پرورش دولت سوریه فعالیت نمی‌کنند.

استان الحسکه در کنار استان‌های دیرالزور و رقه که محل حضور پایگاه‌های آمریکایی است در ماه‌های گذشته صحنه اعتراضات اهالی و عشایر منطقه علیه آمریکایی‌ها بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار