آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۵۲۶۹

ایجاد درگاه مشتریان بالقوه سازمان خصوصی‌سازی

سازمان خصوصی‌سازی به منظور افزایش شفافیت، اقدام به ایجاد درگاه مشتریان بالقوه بر روی پایگاه اینترنتی خود به نشانی www.ipo.ir نموده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان خصوصی سازی، به منظور افزایش شفافیت، ایجاد فضای رقابتی و تقویت حضور حداکثری بخش خصوصی و تعاونی توانمند در عرضه‌های سهام دولتی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، سازمان خصوصی سازی در راستای تحقق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اقدام به ایجاد درگاه مشتریان بالقوه بر روی پایگاه اینترنتی خود به نشانی www.ipo.ir نموده است.

بر این اساس اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند با ثبت اطلاعات خود از طریق این درگاه، عضو بانک مشتریان بالقوه سازمان خصوصی‌سازی شوند.

شایان ذکر است تمامی آگهی‌های عرضه سهام دولت حسب مورد، از طریق پیامک یا نامه به اطلاع اعضای بانک مذکور خواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار