به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، طی بخشنامه ای، قیمت غذای دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ که بر اساس پیشنهاد دبیران مناطق دهگانه در جلسه ۱۵ شهریور ۹۹ هیات امناء صندوق رفاه به تصویب رسیده است را به شرح جدول ذیل به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعلام کرد:
ردیف | عنوان |
مبلغ مصوب یک پرس (ریال) |
۱ | غذای کم هزینه (ناهار- شام) | ۱,۵۰۰ |
۲ | غذای متوسط هزینه (ناهار- شام) | ۲,۱۲۰ |
۳ | غذای پرهزینه (ناهار- شام) | ۲,۵۰۰ |
۴ | صبحانه | ۱,۱۲۰ |
۵ | غذای دانشجویان شاغل به تحصیل در سنوات غیر مجاز | ۴,۸۸۰-۶,۹۰۰ |
۶ | غذای دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیر انتفاعی | ۴,۸۸۰-۶,۹۰۰ |
صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تاکید کرده است با توجه به تداوم وضعیت جهانی شیوع کرونا در کشور و سناریوهای مختلف پیش رو در حوزه آموزش دانشجویان (حضوری و غیرحضوری) با بهرهگیری از حداکثر امکانات و ظرفیت موجود نسبت به مدیریت امر تغذیه دانشجویان با تاکید بر رویکرد حفظ سلامت دانشجویان و رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل مختلف طبخ و توزیع غذا و با در نظر داشتن الزامات و ضوابط و مقررات مصوب در ستاد ملی مبارزه با کرونا اقدام کنند.