آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۷۱۹۸

دژپسند: باید تمامی بیمه‌ها طرح‌محور شوند

وزیر اقتصاد و امور دارایی با بیان اینکه ضریب نفوذ صنعت بیمه به ۳.۶ درصد رسید، گفت: باید تمامی بیمه‌ها، طرح‌محور شوند و با صدور یک کارت بیمه هوشمند هر فرد بتواند بیمه‌های متناسب با شرایط زندگی خود را تهیه کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، فرهاد دژپسند در مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه مرکزی، موفقیت واقعی صنعت بیمه را فراتر از آمارها دانست و گفت: زمانی ما می‌توانیم بگوییم صنعت بیمه موفقی داریم که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان باشد و بیمه را فقط بیمه‌های اجباری مانند شخص ثالث ندانند، بلکه برای هر کاری اول دنبال بیمه‌نامه متناسب با آن کار باشند تا ریسک خود را به صنعت بیمه انتقال دهند و بدون دغدغه به کار خود ادامه دهند.

رئیس مجمع عمومی بیمه مرکزی از صندوق بیمه حوادث طبیعی به عنوان صندوق نجات بودجه دولت یاد کرد و گفت: باتوجه به عملکرد بسیار خوب صنعت بیمه در جریان سیل سال ۱۳۹۸ امیدوارم با تاسیس این صندوق بتوانیم از ظرفیت‌های صنعت بیمه در پذیرش ریسک‌های طبیعی بهره‌مند شویم.

دژپسند در ادامه با تقدیر از عملکرد خوب صنعت بیمه در حوزه الکترونیکی کردن خدمات بیمه‌ای گفت: طی برنامه ششم توسعه، ضریب نفوذ صنعت بیمه باید به عدد هفت می رسید که اکنون با اصلاح ۳.۶ است. باید برای رسیدن به این نقطه هدف موانع شناسایی و برای رفع آنها اقدام شود.

وزیر اقتصاد در پایان با اشاره به اقدامات خوب صنعت بیمه در دوران همه گیری کرونا افزود: در این دوران صنعت بیمه حمایت‌های خوبی داشته که می‌توان به طراحی بیمه‌نامه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار