کد خبر:۸۷۸۶۰۰

عبداللهی: دولت ظرفیت تعاونی‌ها را برای تنظیم بازار فعال کند

رئیس اتاق تعاون ایران با بیان اینکه دولت طی سال‌های اخیر از ظرفیت بخش تعاون به خوبی استفاده نکرده است، گفت: در حوزه تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دولت می‌تواند از ظرفیت این بخش استفاده کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بهمن عبداللهی امروز در نشست فعالان بخش خصوصی با وزیر پیشنهادی صمت که در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با اشاره به سخنان وزیر پیشنهادی صمت مبنی بر اینکه ریسک بزرگی را پذیرفته است، گفت: حتماً این اقدام و پذیرش این مسئولیت در شرایط فعلی اجر و ثواب بزرگی دارد و امیدوار هستیم مجلس با رأی بالا به آقای رزم حسینی اعتماد کند.

عبداللهی با اشاره به اینکه کشور در شرایط دشواری قرار دارد، گفت: وزارت صمت بیشترین نقش را در مدیریت شرایط اقتصادی کشور دارد و اینکه آقای رزم حسینی ۲۵ سال در بخش خصوصی بوده و حالا قرار است به بدنه دولت بپیوندد، جای خوشحالی دارد، چون معمولاً این اتفاق برعکس است.

وی با بیان اینکه در حوزه تعاون در کشور بالغ بر ۹۵ هزار تعاونی فعال هستند، گفت: ۱۴ هزار نفر در این تعاونی‌ها سهامدارند و دو میلیون نفر نیز شاغلند، ضمن اینکه ۵۵ درصد تعاونی‌ها در حوزه تولید فعال هستند.

عبداللهی افزود: طی سال‌های اخیر دولت به خوبی از ظرفیت این بخش استفاده نکرده و بخش مغفول مانده است و انتظار ما از رزم حسینی این است که از تمام ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده شود.

وی خطاب به رزم حسینی اضافه کرد: شما حتماً می‌توانید با مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، بخش عمده‌ای از مشکلات را حل کنید.

این فعال بخش خصوصی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه تأمین و توزیع کالا با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: تعاونی‌ها ظرفیت بی بدیلی در این حوزه دارند که می‌توان برای رفع مشکلات موجود از آن‌ها استفاده کرد. به عنوان مثال ۶ هزار فروشگاه تعاونی در کشور فعالند که برای توزیع کالا‌ها می‌توان از ظرفیت آن‌ها بهره برد.

وی با اشاره به چالش‌های حوزه تولید گفت: کم توجهی، مشکلات موجود در نظام بانکی و ارائه تسهیلات، مقررات بسیار و دیگر موانعی که در این حوزه وجود دارد باید برطرف شود و وزیر صمت باید به حل این چالش‌ها کمک کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار