کد خبر:۸۷۹۱۳۰
مدیرکل دفتر میوهای گرمسیری خبر داد

ممنوعیت صادرات کیوی برای حفظ بازارهای هدف

زهرا جلیلی‌مقدم درباره ممنوعیت صادرات کیوی از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه گفت: این ممنوعیت برای حفظ بازار‌های هدف صورت گرفته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جلیلی‌مقدم افزود: پس از بررسی‌های چندساله و با اخذ معیار‌های کیفی و استاندارد‌های کشور‌های مهم تولید و صادرکننده کیوی و مطرح شدن این موضوع با ذینفعان، کارشناسان، محققین، تجار و تولیدکنندگان پیشرو، از تاریخ ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه صادرات این محصول با بریکس زیر ۶.۲ ممنوع اعلام شد.

مدیرکل دفتر میو‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اضافه کرد: سلایق و خواست بازار‌های هدف با توجه به فیزیولوژی میوه و تاریخ مناسب برداشت کیوی نیز مورد مطالعه قرار گرفته و تعیین زمان برای صادرات، سبب جلوگیری از صادرات میوه نارس و کال شده تا به نام و برند میوه ایرانی خدشه‌ای وارد نشود.

به گفته جلیلی مقدم، میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلما با تأثیر منفی روی مصرف کنندگان، تمایل به مصرف آن نیز کاسته می‌شود.

مدیرکل دفتر میو‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری با اشاره به اثرات ممنوعیت صادرات کیوی در برهه زمانی خاص، یادآور شد: چند سال گذشته این موضوع مدیریت شده و صادرات کیوی از متوسط ۷۵ تا ۹۰ هزار تن در سنوات پیشین، به ۱۶۰ هزار تن در سال رسیده است.

جلیلی مقدم گفت: اولویت ما حفظ بازار‌های بلندمدت، ارجحیت منافع ملی و اکثریت تولیدکنندگان و افراد فعال در صنعت کیوی است.

گفتنی است در ۱۰ماهه سال ۹۸ حدود ۱۱۲ هزار تن کیوی به ارزش بیش از ۸۲ میلیون دلار به سایر کشور‌ها صادر شده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار