بيانيه شوراي فرهنگ عمومي كشور در مورد فتنه اخير استكبار جهاني
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۰۲۲
موج محکومیت اهانت به قرآن - 2

بيانيه شوراي فرهنگ عمومي كشور در مورد فتنه اخير استكبار جهاني

شوراي فرهنگ عمومي كشور در مورد فتنه اخير استكبار جهاني بيانيه اي منتشر كرد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، شوراي فرهنگ عمومي كشور به مناسبت اقدام اخير يك كشيش آمريكايي بيانيه‌اي به شرح ذل صادر كرده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم
قوله تعالى : "إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ " (سوره‌ي الحجر آيه‌ي9)
خبر شوم، تلخ و بهت انگيز «نام‌گذاري 11 سپتامبر به روز جهاني قرآن‌سوزي»، در كمترين زمان قابل تصور، در سراسر پنج قاره‌ جهان منعكس شد و صداي مهيب انفجار اين بمب دهشت‌زا كه تي‌ان‌تي آن مركب از نفاق و اختلاف است، قوه‌ سامعه بيش‌از يك ميليارد و ششصد ميليون مسلمان جهان را، اذيت كرد و آزار داد و آنان را متوجه عمق عميق و فجيح اين تصميم شيطاني سرويس‌هاي جاسوسي سه‌گانه انگليس، امريكا و رژيم اشغالگر قدس ساخت، و جمله‌ مسلمانان با بصيرت را، به تفكر و تدبر جدي واداشت.

بدون شك اين تصميم سخيف استكبار عالمي كه چهره‌ كريه خود را اين بار در قالب يك كليسا در فلوريداي آمريكا به نمايش گذاشته است ابتر و ناكام خواهد ماند. اين نمايان شدن باطن اسلام‌ستيز و قرآن‌سوزِ مكتب ليبراليسم غربي كه هرگونه وسيله‌اي را براي رسيدن به خواسته‌هاي نفساني لائيك‌هاي مسلط بر بشريت غافل توجيه كرده و ضروري مي‌داند، موجب نشر بيشتر قران كريم، و مايه‌ گسترش سريع اسلام عزيز و باعث گام‌هاي بلند‌تر متفكران جوامع مختلف جهاني به چيستي آخرين دين الهي و چگونگي آموزه‌هاي عقيدتي، فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي، سياسي، نظامي، اخلاقي، فردي و جمعي آن خواهد شد و اين يعني تحقق همان ضرب‌المثل قديمي پارسي زبان كه عبارت است از «عدو شود سبب خير، اگر خدا خواهد».

دلايل اين ادعاي روشن اگر چه مصداق زيره به كرمان بردن است، عبارتند از:

1- موج گسترده‌ اسلام خواهي زنان و مردان؛ نژادها، رنگ‌ها و مكاتب مختلف در شرق و غرب عالم خصوصاً جوانان آنان است كه هر صبح و شام خود را به رخ مي‌كشد و گردانندگان پنهان دنياي دروغين دموكراسي غربي يا تزهاي نخ‌نماي ماكياولي را به وحشت انداخته است و آن‌ها را دگرباره‌ به تدارك جنگ‌هاي صليبي وادار ساخته است.

2- اين اقدامات ابلهانه، متهورانه و غير كارشناسانه كه ناشي از عصبانيت شيطان بزرگ امريكا و خشم شديد حقه‌باز مشهور تاريخ، انگليس مكار، و يأس فزاينده‌ فرزند نامشروح اين دو سازمان مخوف يعني رژيم منحوس و اشغالگر سرزمين مقدس فلسطين از آينده‌ خود مي‌باشد، زيرا بهترين دليل و صادقانه‌ترين گواه براين ادعا سخنان رهبر فرزانه، دورانديش و حكيم جمهوري اسلامي ايران حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي كبير است كه خبر از خرد شدن استخوان‌هاي ليبرال دموكراسي غربي داده‌اند. آري آن گونه كه امام خميني‌ قدس‌سره، پايان كمونيسم را اعلام كرد و چنان شد، جانشين به حق و شايسته‌اش امام خامنه‌اي مدظله، نيز پايان ليبراليسم حاكم بر جهان غرب و بعضاً شرق را اعلام خواهد كرد.

3- شاخص اصلي اصيل نبودن مكتب‌هاي دست‌كاري شده و بشر ساخته‌ فعلي حاكم بر جهان كه فاقد منطق و عاري از برهان هستند، از اين قماش خودكامگي‌هاي وحشيانه مي‌باشد، براي اين‌كه در برابر استدلال‌هاي قوي و منطق رشيد، و آموزه‌هاي انسان‌ساز، مظلوم نواز، ظلم سوز و ظالم ستيز و غير قابل خدشه‌ قرآن و عترت كه فرموده است: «ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَهِ وَالْمَوْعِظَهالْحَسَنَهِ وَجَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِي أَحْسَنُ» [النحل:125]، كم آورده‌اند و نمي‌توانند مانع پيشرفت غيرقابل تصور اسلام در جوامع خود بشوند، لاجرم اين‌گونه واكنش‌هاي ديوانه‌وار را اين اشغالگران سرزمين مقدس عراق، و مظلوم افغانستان از خود نشان مي‌دهند.

4- اين ترفند كهنه و طناب پوسيده را كه بني‌اميه و بني‌عباس و انگليس بارها و بارها به كار بسته و نتيجه‌ عكس گرفته‌اند، كارايي خود را از دست داده است. اين قوم عنود از قبيله‌ي عاد و ثمود، فراموش كرده‌اند كه بيش از 17 بار قبور مطهر شهيدان كربلا را شخم زدند و به آب بستند، مسجدالاقصي عزيز و مقدس را خراب كردند و كتب اقدس و ارزشمندش را به آتش كشيدند و قرآن سوزي مورد توجه فعلي خود را، قبل از پيروزي انقلاب اسلامي با به آتش كشيدن مسجد جامع كرمان، عملي ساختند، و البته كه طرفي نبستند و نمي‌بندند، و قطعاً سبب خير هم شده‌اند و درياي مواج مسلمانان ايران و جهان را طوفاني و با آن كاخ بيداد ستم‌شاهي خود را ويران مي‌سازند.

5- به فضل پروردگار و با اتكال به ذات اقدس احديت و با تمسك به قرآن و استمداد از عترت، مسلمانان جهان چنان پاسخ قاطع و دندان شكني را به اين حركت مذبوحانه، صهيونيستي و امپرياليستي خواهند داد كه هرگز براي اين شيطان صفتان مغرور، قابل تصور نيست. جواب جهان اسلام به اين جانيان جنايت‌پيشه كه با ناتوي فرهنگي خود ويراني فرهنگ و تمدن اسلام آدم ساز را در سر مي‌پرورانند، باعث پشيماني و موجب حيراني‌شان خواهد شد، چون‌ كه اسلام و قرآن صاحب دارد و حفاظت از اسلام و قران را ضمانت فرموده است. قوله تعالى: «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ» (سوره‌ الحجر آيه‌ 9)

دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي كشور عزيز جمهوري اسلامي ايران، انزجار شديد و تنفر جدي خود را از اين تصميم وقيح و پرحماقت اعلان داشته و با عنايت به بصيرت بزرگان جهان اسلام و تبعيت مسلمانان از مراجع ديني خود، اطمينان مي‌دهد كه اين گروه نابكار و نابخرد، از اين عمل قبيح خود نادم و شرمسار خواهند شد و مسلمين ايران اسلامي و جهان اسلام را به مقابله‌‌ خداپسندانه فرا مي‌خواند و استنباط خود را از اين اقدام، چنين به استحضار امت اسلام در جهان و ايران مي‌رساند كه اين گونه حركت‌هاي ابلهانه بهترين دليل براين مدعا است كه شمارش معكوس رژيم‌هاي ظالم حاكم بر دنيا شروع شده است و به فضل الهي در آينده شاهد انقراض كامل آنان خواهيم شد، زيرا او فرموده است: «وَسَيعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَي مُنقَلَبٍ ينقَلِبُونَ» (الشعراء:227)

رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَي وَلِمَنْ دَخَلَ بَيتِي مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَلا تَزِدْ الظَّالِمِينَ إِلاَّ تَبَارًا [نوح:28]

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار