آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۰۸۲۰

«سلاخ‌خانه شماره پنج» در رادیو صبا

در برنامه طنز «روی خط» کتاب «سلاخ‌خانه شماره پنج» و نویسنده آن معرفی می شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، برنامه «روی خط» که مخاطبان را با مشاهیر و آثار معروف جهان در قالب نمایش طنز آشنا می‌کند روز سه شنبه ۱۵ مهر قصد دارد کتاب «سلاخ‌خانه شماره پنج» نوشته کورت ونه گات جونیور را معرفی کند.

این کتاب به واقعه‌ای تاریخی در دوران جنگ‌های صلیبی اشاره دارد و ونه‌گات آن را بر اساس تجارب شخصی خویش در جنگ جهانی دوم درباره واقعه بمباران درسدن آلمان توسط متفقین نوشته‌است.

برنامه «روی خط» ساعت ۱۷:۱۵ به تهیه کنندگی و نویسندگی سارا آقامحمدی و با بازی مسعود خواجه وند و رضا شجاعی روی موج اف ام، ردیف ۱۰۵،۵ مگاهرتز از رادیو صبا پخش می‌شود.

فاطمه اعتمادی نویسنده این برنامه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار