کد خبر:۸۸۲۳۷۷
رئیس کل بانک مرکزی عراق:

به‌زودی مشکلات میان ایران و عراق رفع خواهد شد

رئیس کل بانک مرکزی عراق با ابراز امیدواری نسبت به حل مسائل پیچیده بانکی میان ایران و عراق، خواستار تشکیل کمیته‎‌ای مشترک میان دو کشور شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بانک مرکزی، رئیس کل بانک مرکزی عراق امروز (دوشنبه) در دیدار با «عبدالناصر همتی» همتای ایرانی خود در بغداد گفت که مقامات عراقی بر حل و فصل مسائل بانکی میان دو کشور تاکید دارند و به‌زودی با سازوکار‌های اتخاذ شده، این مشکلات رفع خواهد شد.

«مصطفی غالب مخیف» تأکید کرد که تلاش داریم به همکاری بانکی با جمهوری اسلامی ایران ادامه دهیم و از تجارب تهران در امور مالی و بانکی استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد که تمام تلاش ما این است که همکاری دو کشور ادامه داشته باشد و مشکلات موجود در حوزه مطالبات مالی و پولی ایران نیز حل می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی عراق افزود که برخی سازوکار‌ها وجود دارد که می‌توان با بهره‌گیری از آن‌ها به تقویت همکاری بانکی و پولی میان دو کشور و رفع مشکلات موجود، کمک کرد.

وی گفت که پیشنهاد دادیم کمیته‌ای مشترک با حضور مقامات بانکی و مالی دو کشور تشکیل شود تا به راهکار لازم برای حل مسائل ایران و عراق دست یافت.

همتی رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار ابراز امیدواری کرد که با همکاری همتای عراقی خود مسائل پیچیده بانکی میان دو کشور برطرف شود.

وی گفت: امیدوارم با اراده‌ای که نزد مقامات عراقی وجود دارد، مشکلات بانکی و مالی میان دو کشور حل شود.

همتی روابط و مناسبات جمهوری اسلامی ایران و عراق را بسیار مهم و مؤثر دانست و افزود که تهران به توسعه بیش از پیش همکاری‌ها با بغداد اهمیت می‌دهد.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در رأس هیاتی برای دیدار و رایزنی با مقامات عراقی از جمله «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر این کشور وارد بغداد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار