کد خبر:۸۸۲۷۰۵
در گفتگو با دانشجو عنوان شد

۱۶ پایان‌نامه تقاضامحور در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی به انجام رسید

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ تعداد ۱۶ پایان‌نامه در مقطع تحصیلات تکمیلی توسط دانشجویان و اساتید این دانشکده فنی و مهندسی به عنوان پایان‌نامه‌های تقاضا محور به انجام رسید.

محسن حیاتی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص توسعه این دانشکده گفت: دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی در این راستا اقدام به تاسیس و راه اندازی ۹ مرکز در بازه زمانی ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ کرده است که این تعداد شامل ۳ مرکز رشد، ۴ مرکز تخصصی و ۲ شرکت دانش بنیان است.

حیاتی افزود: علاوه بر آن، ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی گروه‌های مختلف دانشکده در مراکز مذکور به عنوان مسئول این مراکز در انجام امور پژوهشی فعال هستند و این مراکز به بستری برای همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و متخصصینی از داخل و خارج از دانشگاه تبدیل شده است.

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: علاوه بر آن، در این دانشکده اقدام به گسترش انجام طرح‌های پژوهشی (به ویژه طرح‌های خارج از دانشگاه و مورد نیاز جامعه) شده است و در این راستا، در بازه زمانی ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ تعداد ۸۳ طرح پژوهشی در دانشکده توسط اعضای هیات علمی انجام شده و یا در دست اقدام هستند. از تعداد کل ۸۳ طرح پژوهشی، تعداد ۷ طرح داخلی، ۵۰ طرح اختتام یافته خارج از دانشگاه، ۴ طرح مصوب خارج از دانشگاه و ۲۲ طرح جاری خارج از دانشگاه هستند.

وی یادآور شد: علاوه بر آن، به هدایت پایان نامه‌های دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی به سمت پروژه‌های تقاضا محور که در پاسخ به نیاز‌های جامعه و صنعت تعریف شدند، پرداختیم. جدای از آن، فعالیت ۹۸ نفر از اعضای هیات علمی متخصص در ۷ گروه آموزشی دانشکده امکان فعالیت‌های پژوهشی به صورت طرح‌های پژوهشی و پایان نامه‌های دوره تحصیلات تکمیلی را تقویت و پشتیبانی می‌کند چرا که از تعداد کل ۹۸ عضو هیات علمی دانشکده، ۶ نفر استاد تمام، ۲۸ نفر دانشیار، ۵۸ نفر استاد یار و ۶ نفر مربی هستند.

حیاتی اظهار کرد: در دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ تعداد ۲۶۵۱ نفر دانشجو به صورت فعال مشغول به تحصیل بودند که از این تعداد، ۱۸۱۷ نفر دانشجوی کارشناسی، ۶۶۷ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و ۱۶۷ نفر دانشجوی دکتری هستند و در اجرای طرح‌های پژوهشی مذکور و پروژه‌های تقاضا محور نقش دارند.

وی خاطرنشان کرد: به طوری که در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ تعداد ۱۶ پایان نامه در مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری توسط دانشجویان و اساتید دانشکده فنی و مهندسی به عنوان پایان نامه‌های تقاضا محور به انجام رسید و مورد حمایت دستگاه ها، سازمان‌ها و صنایع خارج از دانشگاه و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه قرار گرفت که این امر حاکی از اشتیاق و تمایل اساتید و دانشجویان در خصوص انجام پژوهش‌هایی است که پاسخگو به نیاز‌های روز جامعه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار