آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۷۲۲
از سوی باشگاه پژوهشگران جوان؛

دانشجویان دانشگاه آزاد لاهیجان مقام دوم ارزیابی انجمن‌های علمی را کسب کردند

انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد لاهیجان در ارزیابی انجمن‌های علمی دانشجویی که از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان موفق به کسب مقام دوم بین ۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی سراسر کشور شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در ارزیابی انجمن‌های علمی دانشجویی که از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان انجام گرفت، موفق به کسب مقام دوم بین ۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی سراسر کشور شد.

گفتنی است، در این ارزیابی‌ها در سه شاخه نشر علم، فعالیت‌های علمی و اجتماعی صورت گرفته و علاوه‌بر این شاخص‌ها، معیار‌هایی مانند ارتباطات و تعاملات علمی، رویداد‌های علمی، فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های آموزش و انعکاس فعالیت و اخبار انجمن در ارزیابی انجمن‌ها تأثیر داشته است.

رتبه‌بندی به‌صورت A پلاس، A، B، C، D و E تعریف شده که چهار انجمن رتبه A پلاس و دو انجمن رتبه A و هشت انجمن رتبه B دریافت کرده‌اند و بقیه در رتبه‌های دیگر دسته‌بندی شده‌اند.

۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی از سراسر کشور در این ارزیابی مشارکت داشته‌اند و انجمن‌های علمی دانشجویی ارزیابی‌شده براساس امتیاز کسب‌شده در هفت گروه A+، A، B، C، D، E و F رتبه‌بندی شده‌اند که ۱۴ انجمن موفق شدند در رتبه‌های A پلاس، A و B قرار بگیرند.

شایان ذکر است، انجمن علمی دانشجویی پرستاری از واحد علی‌آبادکتول با ۴۱۱ امتیاز، انجمن علمی کامپیوتر از واحد لاهیجان با ۱۴۸ امتیاز، انجمن صنایع از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز و انجمن کامپیوتر از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز به‌ترتیب در گروه A+ قرار گرفته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار