کد خبر:۸۸۳۳۷۶

سندرز: به رئیس‌جمهوری نیاز داریم که به علم اعتقاد داشته باشد

سناتور ارشد دموکرات با انتقاد از دروغگویی رئیس‌جمهور آمریکا درباره مهار ویروس کرونا تأکید کرد که کشورش به رئیس‌جمهور نیاز دارد که به استفاده از رویکرد‌های علمی برای مقابله با بحران کرونا اعتقاد داشته باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگراری دانشجو سناتور برنی سندرز نماینده ایالت ورمونت در سنای آمریکا بار دیگر از رویکرد غیرعلمی و اظهارات عاری از حقیقت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور کشورش درباره مهار ویروس کرونا انتقاد کرد.

این سناتور ارشد دموکرات روز شنبه طی پیامی در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «دروغ‌های ترامپ هرگز تمامی ندارد. در حالی که ا همچنان درباره متوقف شدن روند شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده سخنرانی می‌کند، روز جمعه بیش از ۶۸ هزار مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در کشور به ثبت رسید؛ یعنی بالاترین آمار ابتلا از ماه ژوئیه [سه ماه قبل]تاکنون»

وی افزود: «ما به رئیس‌جمهوری نیاز داریم که به علم معتقد باشد، نه به افسانه‌های دست راستی.»

بر اساس آخرین آمار‌های رسمی، تاکنون بیش از ۸.۳ میلیون نفر در آمریکا به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند که از این تعداد حدود ۲۲۴ هزار نفر جان باخته‌اند.

آمریکا هم از لحاظ تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ و هم از لحاظ میزان مرگ‌ومیر بر اثر این بیماری، با اختلاف بسیار زیاد نسبت به سایر کشور‌ها در رتبه نخست جهان قرار دارد.

بی‌تفاوتی دولت آمریکا در قبال بحران کرونا که باعث شده این کشور با اختلاف بسیار زیادی نسبت به سایر کشورها، از لحاظ آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در رتبه اول جهان قرار گیرد، انتقادات بسیاری را علیه شخص دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و دولت وی برانگیخته است.

شیوع ویروس کرونا در آمریکا نه‌تن‌ها بخش بهداشت و درمان این کشور را دچار بحران جدی کرده، بلکه فعالیت بسیاری از کسب‌وکار‌ها را به‌میزان چشمگیری کاهش داده و حتی برخی از آن‌ها را به تعطیلی کشانده است، به‌طوری که طی این مدت چندین میلیون نفر از کارگران آمریکایی مشمول تعدیل نیرو شده‌اند.

نرخ بیکاری در آمریکا حتی در برهه‌ای طبق آمار‌های رسمی وزارت کار این کشور به حدود ۱۵ درصد هم رسید؛ رقمی که بالاترین نرخ بیکاری در آمریکا طی بیش از ۸۰ سال اخیر به‌شمار می‌رود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار