نمایشگاه توانمندیها و معرفی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی استان فارس برپا و با حضور مسئولان افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه توانمندیها و معرفی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی استان فارس با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برپا و با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد.
بسیج دانشجویی استان فارس در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به توان علمی جوانان کشور، اقدام به برپایی نمایشگاه توانمندیها و معرفی مراکز تحقیقاتی این مجموعه کرد. در این برنامه از برخی اختراعات دانشجویان بسیجی استان فارس رونمایی شد.
مرکز شتاب دهنده تحقیقات و فناوری نوین صنایع غذا و داروبا مدیریت مژگان حاجی زمانی، مرکز تحقیقاتی نوآوران دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز با مدیریت علیرضا جلیلی، مرکز تحقیقاتی ویرا (در حوزه نفت و پتروشیمی) با مدیریت مهدی رضوی فرد، مرکز تحقیقات و فناوری دانشجویی پزشکی و علوم نوین با مدیریت مریم اسدی، مرکز تحقیقات خانواده با مدیریت منیره افشین پور، هستههای علمی دانشگاه شهید باهنر شیراز و دانشگاه فیروزآباد در این نمایشگاه حضور داشتند.
حامد اقبالی، معاون پژوهش و فناوری سازمان بسيج دانشجویی کشور در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و معرفی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی استان فارس، در جمع خبرنگاران با اشاره به راه اندازی مراکز تحقیقات و پژوهشی در حوزه های مختلف پزشکی، علوم انسانی، مهندسی، علوم پایه و...، یکی از اهداف این مراکز را حل مسائل برشمرد و گفت: با هدایت دانشجویان به سوی مسئله محوری می توان حرکتی در نظامات دانشگاهی و علمی ایجاد شود.
اقبالی با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی فصلی نوین برای مواجهه با مسائل کشور و حل آن ها را باز و آغاز کرده است مطرح کرد: این مراکز به صورت حرفه ای به حل مسائل و مشکلات کشور می پردازد و در این زمینه دستاوردهای خوبی داشته ایم که مؤید تأثیر شایسته این حرکت علمی است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسيج دانشجویی کشور ادامه داد: مراکز تحقیقاتی این مجموعه فرصتی جدید در اختیار دانشجویان به ویژه دانشجویان بسیجی قرار می دهد و زیرساخت ورود بسیج دانشجویی در عرصه علم و فناوری را فراهم کرده است.
وی با تاکید بر ضرورت شناسایی مسائل به صورت دقیق و استفاده از ظرفیت بدنه نخبگانی جامعه در این راستا، تصریح کرد: فعالیت مراکز تحقیقاتی باید هوشمندانه و همراه با اتخاذ راهبردهای صحیح باشد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسيج دانشجویی کشور با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی این سازمان علاوه بر فعالیت های پژوهشی به تربیت نیروی انسانی و آموزش نیز می پردازد اضافه کرد: در این راستا به توانمندسازی نیروها و دانشجویان نیاز است.
اقبالی خاطر نشان کرد: آموزش دانش با رویکردی انتقادی به نظام دانشگاهی و تولید محتوای علمی متناسب با انقلاب اسلامی در رشته های مختلف و آموزش و گسترش آن در میان دانشجویان را از رویکردهای معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسيج دانشجویی عنوان و افزود: توسعه دانش با رویکرد احصا و حل کاربردی مسائل انقلاب اسلامی با به کارگیری ظرفیت های بالقوه بسیجیان از رویکردهای دیگر این معاونت بوده که در این راستا جلسات کارشناسی با حضور اساتید و صاحبنظران عرصه علم و فناوری برگزار شده است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسيج دانشجویی کشور بیان داشت: در راستای استمرار حرکت پرشتاب علمی کشور و دستیابی به قله های عزت و افتخار و منویات مقام معظم رهبری، همکاری و تعامل سازمان ها و دستگاه های متولی علم و فناوری نیاز است.