رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه مردم در تماسهای مکرر با ما به دنبال تخت خالی برای بستری بیمار کروناییشان هستند گفت: برای کنترل و مدیریت کرونا ضرورت دارد که تهران و دیگر شهرهایی که از این نظر وضعیت اضطراری دارند حداقل به مدت دو هفته تعطیل شوند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا با رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب در این جلسه بر توجه به نقطه نظرات کارشناسان و عملیاتی شدن نظرات کارشناسی آنها تأکید داشتند که متأسفانه تاکنون شاهد این امر نبودهایم.
وی افزود: متأسفانه ستاد ملی مقابله با کرونا درواقع ستاد دولتی مقابله با کروناست؛ چراکه از قوه قضائیه تنها یک نماینده در آن حضور دارد و از مجلس هم نمایندهای در این ستاد وجود ندارد و عملا این ستاد یک ستاد دولتی و نه یک ستاد ملی.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس اظهار داشت: کاهش ساعات کار مراکز فروش غیرضرور از بیستم آبان ماه به یک شوخی شبیه است؛ چراکه مردم اگر بخواهند خرید کنند قبل از ساعت ۱۸ در این مراکز حضور و تجمع خواهند داشت و عملا اقدام پیشگیرانه در این زمینه انجام نمیشود.
شهریاری خاطرنشان کرد: امروز در شرایطی قرار گرفتهایم که برای مدیریت اوضاع کرونا ضرورت دارد تا استان تهران و دیگر شهرهایی که وضعیت اضطراری از این حیث دارند، حداقل به مدت دو هفته تعطیل شوند تا بتوانیم اوضاع را کمی کنترل کنیم.
وی افزود: مجمع نمایندگان تهران پیش از این طرحی را در باره تعطیلی دو هفتهای پایتخت برای مقابله با کرونا آماده کرده بودند که البته مسکوت مانده تا ببینیم دولت چه کار میکند که اگر اقدام خاصی را از سوی دولت در این زمینه مشاهده نکنیم، پس از سرکشی نمایندگان به حوزههای انتخابیه این طرح با قید دو یا سه فوریت در مجلس مطرح خواهد شد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس اظهار داشت: از سوی دیگر کادر درمان ما با یک فرسایش جدی مواجه شده و علاوه بر اینک حقوقشان را با تأخیر دریافت میکنند، تعداد زیادی از کادر درمان به کرونا مبتلا شده و تعداد قابل توجهی هم جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست دادهاند و همانطور که گفتم کادر درمان و بهداشت کشور دچار یک فرسایش جدی شده که تعطیلی حداقل دو هفتهای تهران و دیگر شهرهای آلوده میتواند به کنترل شرایط در حوزه درمانی نیز کمکی کند.
شهریاری خاطرنشان کرد: امروز با شرایطی مواجه شدیم که تختهای آی سی یو بیمارستانها نیز تقریبا پر شده است و دائما مردم با ما تماس میگیرند و از ما کمک میخواهند تا بیمارشان را بستری کنند. مردم دستشان به مسؤولان اجرایی نمیرسد و دائما به ما پیامک میدهند و تماس میگیرند و مشکلاتشان را مطرح میکنند.
وی افزود: صدا و سیمای ما آمار کرونای کشورهایی را اعلام میکند که رو به افزایش است در حالی که انتشار این آمار و اطلاعات کمکی به کنترل کرونا درکشور ما نمیکند، ما باید به کشورهایی نگاه کنیم که توانستهاند این بیماری را در کشورشان کنترل کنند و ما نیز با الگو گرفتن از آنها در مسیر کنترل این بیماری گام برداریم و الا انتشار این گونه اخبار کمکی به ما نخواهد کرد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس اظهار داشت: حتی تعدادی از مسؤولان بخش بهداشت و درمان کشور هم نظرشان بر این است که ضرورت دارد تهران و مراکز آلوده به کرونا تا دو هفته تعطیل شوند تا بتوانیم اوضاع را کنترل و مدیریت کنیم، اما هنوز دولت به این موضوع تن نداده. آمار تلفات روزانه بالای ۴۰۰ نفر آن هم طبق آمار رسمی ثبت شده یک زنگ خطر جدی است، من نمیدانم چرا گوش مسؤولان ما این زنگ خطر را نمیشنود.