رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: مطمئن هستیم رویکرد سیاسی دولت نسبت به طرح معیشتی مجلس، یعنی مواجهه سیاسی به جای مواجهه کارشناسی با تصمیمات مجلس به ضرر مردم بوده و به نفع جامعه نخواهد بود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات و موضعگیریهای مسئولان دولتی نسبت به طرح معیشتی مجلس، گفت: این گونه موضع گیریها نسبت به مجلس خارج از عرف اداری و رسمی کشور است و برای ما قابل قبول نیست؛ به هر حال، مجلس به دنبال کمک به مردم است و در طرح خود روشهایی را هم برای تامین مالی آن گفته و پیشنهاداتش را هم مطرح کرده است.
وی در همین راستا افزود:، اما مسئولان دولتی عنوان میکنند که نه مایل هستند این کار را کنند، نه قبول دارند و نه اجازه میدهند و حتی خبرهایی هم به ما رسیده است که پس از تصویب طرح معیشتی مجلس در اجرا به گونهای عمل خواهد شد که عملا آن چه که مجلس میخواهد یعنی کمک به مردم، اتفاق نیفتد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر پرداخت بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی برای یک سوم جامعه برای چهار ماه، گفت: ما از اصل این عمل استقبال میکنیم، اما اظهارات رئیس جمهور مصداق یک بام و دو هواست و مشخص نیست اگر منابعی برای اجرای طرح معیشتی مجلس نیست، تصمیم گرفتن در این خصوص به چه مفهوم است و اگر منابعی وجود دارد چرا با طرح معیشتی مجلس به بهانه نبود منابع، مخالفت میشود.
پورابراهیمی با تاکید بر اینکه قطعا مردم از این فضای سیاسی آزرده خاطر میشوند، ادامه داد: پیشنهاد ما به دولت این است که در این ماههای پایانی روند منطقی اتخاذ کند و اجازه ندهد فضای کشور به سمت یک فضای سیاسی برود؛ مطمئن هستیم این رویکرد سیاسی دولت یعنی مواجهه سیاسی به جای مواجهه کارشناسی با تصمیمات مجلس به ضرر مردم بوده و به نفع جامعه نخواهد بود.
وی تصریح کرد:مجلس در این قضیه از مواضع کارشناسی خود دفاع خواهد کرد، انتظار مردم همین است که نمایندهها پای منافع مردمی بایستند؛ قطعا مجلس هم موضوع حمایتی خود از مردم را ادامه میدهد و پیشنهادمان هم به دولت این است که از نگاه سیاسی نسبت به این موضوع دست بردارد و این ماههای پایانی عمر دولت، رضایتمندی مردم از خودش را افزایش دهد.
نماینده مردم کرمان در مجلس در پاسخ به این پرسش که دولت برای تامین منابع بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی به مردم نیاز به مجوز دولت دارد؟ بیان داشت: اگر پرداخت این میزان در قالب تعهداتی است که قبلا در بودجه دیده شده نیاز به مجوز مجلس نیست، اما اگر عدد جدیدی است و روش و نحوه پرداخت آن ارتباطی به تعهدات بودجهای ندارد، طبیعتا دولت باید از مجلس مجوز بگیرد.