سهام‌داران برای لغو فروش سهام عدالت به بانک‌ها و کارگزاری‌ها مراجعه کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۱۵۵

سهام‌داران برای لغو فروش سهام عدالت به بانک‌ها و کارگزاری‌ها مراجعه کنند

رئیس اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت گفت: طی روز‌های گذشته مردم پیامک‌هایی مبنی بر حذف سفارش فروش سهام خود دریافت کردند که در این زمینه توصیه ما به سهام‌داران این است که به بانک و یا کارگزاری‌ها مراجعه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.

سهام‌داران برای لغو فروش سهام عدالت به بانک‌ها و کارگزاری‌ها مراجعه کنند

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عسکر توکلی امروز درباره آخرین وضعیت سهام‌داران  سهام عدالت، اظهار کرد: سهام‌دارانی که سفارش فروش سهام خود را داده بودند، با توجه به افت قیمت سهام شرایطی فراهم شده که بتوانند درخواست خود را حذف کنند.

وی افزود: طی روز‌های گذشته مردم پیامک‌هایی مبنی بر حذف سفارش فروش سهام خود دریافت کردند که در این زمینه توصیه ما به سهام‌داران این است که به بانک و یا کارگزاری‌ها مراجعه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت کشور اضافه کرد: احتمال سوءاستفاده برخی از سایت‌ها از اطلاعات بانکی سهام‌داران وجود دارد به همین دلیل توصیه ما به افراد برای حذف فروش سهام این است که به بانک و یا کارگزاری مراجعه کنند.

توکلی بیان کرد: اگر مردم عجله نکنند و صف فروش ایجاد نشود  سهام عدالت به قیمت واقعی خود برمی‌گردد.
پربازدیدترین آخرین اخبار