آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۳۷۵

افت ۲۸ دلاری نرخ طلا با افزایش خوش‌بینی به توسعه واکسن کرونا

از آنجایی که خوش‌بینی در مورد توسعه واکسن‌های کووید ۱۹، سرمایه‌گذاران را به سوی دارایی‌های ریسک‌پذیر سوق داده است، قیمت طلا به کمترین میزان در ۴ ماه اخیر رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، از آنجاییکه خوش بینی در مورد توسعه واکسن‌های کووید ۱۹، سرمایه گذاران را به سوی دارایی‌های ریسک پذیر سوق داده است، قیمت طلا به کمترین میزان در ۴ ماه اخیر رسید.

هر اونس طلا با ۲۷.۸۳ دلار کاهش ۱۸۱۰.۰۳ دلار فروخته شد. طلا به پایین‌ترین رقم از ۲۱ جولای رسیده است.

این فلز گران بها روز دوشنبه ۲.۲ درصد از ارزش خود را از دست داد.

ارزش بازار‌های بورس اروپا به دنبال احتمال کم شدن مبتلایان به کووید ۱۹ و پیشرفت در واکسن آسترازنسا، افزایش یافت.

جورجتی بوئله، تحلیلگر بازار گفت: «ما اخباری در مورد واکسن کرونا داشتیم در نتیجه دیدیم که ارزش بازار‌های بورس در آمریکا بالا رفت، اما حتی با وجود کاهش ارزش دلار، طلا بهره‌ای نبرد... این نشانه بسیار بدی برای طلاست و بدان معناست که عوامل کاهشی قیمت در حال افزایش است.»

وی افزود رفتن قیمت طلا به زیر ۱۸۰۰ دلار، کاهش‌های بیشتر را به دنبال خواهد داشت.

قیمت دلار به نزدیک کمترین رقم در سه ماه گذشته رسید و طلا را برای مالکان ارز‌های دیگر جذاب ساخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار