دانشگاه خواجه نصير: دولت پيگير ثبت روز جهاني قرآن از طريق سازمان ملل باشد
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در بخشي از اين بيانيه آمده است: با كمال تاسف مدعيان حقوق بشر كه فرياد طرفداري آنان از آزادي و احترام به عقايد ديگران گوش جهانيان را پر كرده دست به شنيع ترين اقدام در اهانت به اعتقادات يك و نيم ميليارد مسلمان زده و احساسات آنان را جريحه دار كردند و دروغين بودن ادعاهاي خود را براي چندمين بار به جهانيان و مسلمانان نشان دادند.
اين بيانيه با اشاره به اينكه پوشش رسانه اي اين اقدام وقيح توسط رسانه هاي غرب از مدت ها پيش و عدم اقدام دولت آمريكا در جلوگيري از آن و بسنده كردن به ابراز نگراني لفظي براي همگان آشكار مي سازد كه اين توطئه حاكي از برنامه اسلام ستيزي و ايجاد فاصله بين مردم غرب و اسلام است، مي افزايد: سران استكبار جهاني مي كوشند با اين اقدام در سالگرد 11 سپتامبر بين اسلام و تروريسم پيوستگي برقرار کنند؛ همان طور كه سناتور آمريكايي به صراحت در اين مراسم اعلام كرد كه بايد به چهره صلح طلبي اسلام خاتمه داد، ولي زهي خيال باطل كه اين اقدام سخيف آنان بيش از گذشته تهي بودن آنان از هر منطق و فكري در مقابل اسلام عزيز را كه منادي صلح و عدالت در جهان بوده و به همه اديان الهي احترام گذارده، نشان داد.
اين بيانيه تصريح كرده است: آنها تصور مي كنند با چاپ كاريكاتورهاي موهن يا با آتش زدن و پاره پاره كردن قرآن مي توانند نور خدا را خاموش كرده و مردم دنيا را از اسلام جدا كنند، در حالي كه برخلاف خواست آنان تجربه نشان داده است كه اين اعمال مذبوحانه بيش از پيش زمينه آشنايي جهانيان را با چهره واقعي اسلام عزيز فراهم مي كند.
استادان و كاركنان دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ضمن محكوم كردن اين اقدام غير انساني و ضد فرهنگي كه در راستاي سياست هاي اسلام ستيزي غرب به رهبري دولت آمريكا صورت گرفته، اعلام كردند كه مسئوليت اين اقدام، نخست متوجه دولت آمريكا بوده و اين دولت بايد در مقابل مسلمانان و مجامع بين المللي پاسخگو باشد.
اين بيانيه خاطرنشان كرده است: دانشگاهيان دانشگاه خواجه نصير همچنين از همه مجامع بين المللي خواستار شدند كه براي جلوگيري از تكرار اين نوع اقدامات خطرناك و تفرقه انگيز بين اديان، به وظايف قانوني خود عمل كرده و از هموطنان عزيز و همين طور دولت هاي ا سلامي درخواست كردند كه اقدام مقتضي را به هر نحو ممكن به عمل آورند.
اين بيانيه در پايان يادآور شده است: از آنجا كه قرآن كتاب صلح و سلام است پيشنهاد مي كنيم كه دولت جمهوري اسلامي ايران موضوع ثبت يك روز به نام «روز جهاني قرآن» را از طريق سازمان ملل پيگيري كند./انتهاي پيام/