کد خبر:۸۹۲۹۰۰

تاکسی هوایی در کره جنوبی راه اندازی شد

شرکت چینی‌ای هانگ از تکمیل پرواز‌های آزمایشی خود در کره جنوبی برای حمل و نقل مسافر با تاکسی هوایی خبر داده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از نیواطلس، با راه اندازی تاکسی هوایی در کره جنوبی علاوه بر حمل سریع مسافر می‌توان برای امداد و نجات هوایی و نیز گسترش جهانگردی نیز اقدام کرد.

تاکسی‌های هوایی برقی شرکت‌ای هانگ ظرفیت حمل دو مسافر را دارند و‌ای هانگ ۲۱۶ نام گرفته اند. قرار است سه منطقه خاص در کره جنوبی برای نشست و برخاست تاکسی‌های هوایی در نظر گرفته شود و پرواز آن‌ها از سال ۲۰۲۳ به بعد آغاز شود.

اولین منطقه در نظر گرفته شده بدین منظور در سئول پایتخت کره جنوبی واقع است. منطقه دوم نیز در شهر دائجو ایجاد می‌شود و منطقه سوم نیز در جزیره ججو ایجاد می‌شود. حداکثر سرعت این تاکسی‌های هوایی ۱۳۰ کیلومتر در ساعت است و با هر بار شارژ آن‌ها می‌توانند ۲۱ دقیقه پرواز کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار