کد خبر:۸۹۳۳۳۴
اردلان در گفتگو با دانشجو:

شهادت فرجام تلاش‌های موفقیت‌آمیز شهید فخری‌زاده در مساله هسته‌ای/جمع‌آوری طومار شکایت برای تقدیم به مجامع حقوقی‌بین‌المللی

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه گفت: مجازات عاملان ترور شهید فخری زاده اقدامات حقوقی در مجامع بین المللی را دنبال خواهیم کرد و آنطور که مطلع شده‌ام حقوق دان‌های مستقل، کمیسیون‌های حقوقی بین الملل در قوه قضائیه شکایت خود در جهت مجازات عاملان این حادثه تلخ را در اسرع وقت تقدیم مجامع بین المللی می‌کنند.

فرزام اردلان رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: ترور دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری زاده فاجعه‌ای اسف بار با سیاست‌هایی خاص بوده و نقطه عطف این حادثه مسائل امنیتی کشور است.
 
وی اضافه کرد: در سطح دنیا همواره هستند کشور‌هایی که نه تنها نمی‌توانند پیشرفت ایران در جنبه‌های مختلف علمی را ببینند بلکه همواره در فکر افزایش موانع پیشرفت و توسعه کشور ما هستند تا ما را از رسیدن به خودکفایی باز نگه دارند.

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه تاکید کرد: تحریم و ترور به مثابه دو لبه تیز قیچی و دو امر غیر انسانی و نامشروع در حوزه حقوق بین الملل بوده و مردم کشور ما در طول تمام این سال‌ها از این دو موضوع تحت فشار قرار گرفته‌اند.

اردلان همچنین خاطرنشان کرد: جلوگیری از توسعه، رشد و پیشرفت از جمله عوامل وضع تحریم‌ها و همچنین وقوع ترور‌ها در سال‌های اخیر محسوب می‌شوند و سیاستگذاران بین المللی تنها داعیه دار حقوق بشر هستند و کنترل سیاسی توسعه طلبانه خود را دنبال می‌کنند.

داعیه داران دروغین حقوق بشر، عاملان ترور شهید فخری زاده

وی تصریح کرد: اهداف داعیه داران بین المللی حقوق بشر تا این لحظه به هیچ عنوان اهداف انسان دوستانه‌ای نبوده است و این موضوع نه تنها توسط ایرانیان محکوم است بلکه همه صلح طلبان و بشر دوستان حقیقی در سراسر دنیا آن را محکوم می‌کنند.

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه یادآور شد: شهید محسن فخری زاده در رأس تیمی بود که نه تنها برای رهایی مردم ایران که برای نجات بشریت از شر ویروس کرونا سعی داشت تا دانش و آگاهی علمی خود را برای ساخت واکسن این بیماری منحوس صرف کند و البته موفقیت‌های چشمگیری هم در این راستا به دست آورده بود.

اردلان تاکید کرد: پیشرفت شهید فخری زاده و تیم پژوهشی وی برای ساخت واکسن بیماری کرونا خوب بود و به مرحله آزمایش انسانی رسیده بود و در مراحل پایانی تکمیل تحقیقات و آزمایشات قرار داشتند.

وی اضافه کرد: کسانی که جان شهید فخری زاده را گرفتند و او را ترور کردند، افرادی هستند که مخالف با دانش و پیشرفت بشر در مقابل بیماری کشنده کرونا هستند و علاقه‌ای به توقف مرگ و میر حاصل از گسترش این بیماری ندارند.

استقلال ایران، خاری در چشم دشمنان کشور

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه خاطرنشان کرد: رفتار غیر انسانی عاملان ترور شهید فخری زاده نشان می‌دهد که دشمنان این سرزمین نمی‌توانند ببینند که ایرانی‌ها به عنوان ساکنان یک کشور جهان سومی به واکسن مقابله با بیماری کرونا دست پیدا کرده‌اند و توقع دارند که ما تا همیشه به آن‌ها وابسته باشیم.

اردلان تصریح کرد: ما ثابت کرده‌ایم که در دوران اعمال تحریم بیشتر رشد کرده و وابستگی ما به مرور از سایر کشور‌هایی که خود را توسعه طلب فرض می‌کنند قطع خواهد شد و قویتر و موفق‌تر از آن‌ها عمل می‌کنیم و این نشانه‌ای برای دخالت کشور‌های توسعه طلب در دسیسه شوم ترور دانشمندان هسته‌ای مثل شهید محسن فخری زاده و عزادار کردن ما محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: پشت پرده ترور شهید فخری زاده سیاست بزرگ کشور‌هایی است که ادعای دموکراسی دارند و اگر چه اصول دولت داری آن‌ها در ظاهر دموکراسی است، اما در واقع در کوچکترین مسائل هم تنش‌های بزرگ بین المللی نهفته است و تنها از وابستگی سایر کشور‌ها در جنبه‌های مختلف علمی و صنعتی خشنود هستند.

شاگردان شهید فخری زاده راه او را ادامه می‌دهند

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه تاکید کرد: در حال حاضر که برخی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس خود را به رژیم صهیونیستی وابسته کرده‌اند باید بدانند که هدف از مراودات صهیونیست‌ها در اختیار قرار گرفتن اختیار عمل در این کشور‌ها است و به جای اینکه کشور‌های مذکور به کشور‌های صلح طلب اسلامی متکی شوند روز به روز به کشوری به تفکرات صهیونیستی و ضد اسلام پناه می‌برند.
اعتدال همچنین اضافه کرد: نقشه ترور شهید فخری زاده از سال‌ها قبل کشیده شده بود و ورود او به مسئله حیاتی ساخت واکسن کوید ۱۹ دشمنان ایران اسلامی را در اجرای این نقشه شوم مصمم‌تر کرد و متأسفانه عملیاتی شد.

وی با اشاره به این مطلب که اساتیدی، چون شهید فخری زاده در زمان حیات پربارشان، شاگردان بسیاری را در مکتب خود تربیت کرده‌اند گفت: واقعیت این است که دشمنان از این موضوع غافل هستند و اگر چه جای این شهید دانشمند در محافل علمی خالی است، اما شاگردان این شهید والامقام ادامه دهنده راه علمی او خواهند بود.

رئیس کمیسیون حمایت وکلای قوه قضائیه تصریح کرد: شاگردان شهدای هسته‌ای ما با قدرت بیشتر راه آن‌ها را ادامه می‌دهند و شهادت افرادی مثل شهید فخری زاده همت و پشتکار شاگردان آن‌ها را تقویت می‌کند و افزایش می‌دهد و در واقع هر قطره از خون این شهدا صد‌ها دانشمند ایرانی دیگر را برای خدمت به ایران تربیت می‌کند.

اردلان خاطرنشان کرد: ما همه سربازان ولایت هستیم و برای مجازات عاملان ترور شهید فخری زاده اقدامات حقوقی در مجامع بین المللی را دنبال خواهیم کرد و آنطور که مطلع شده‌ام از صبح امروز حقوق دان‌های مستقل، کمیسیون‌های حقوقی بین الملل در قوه قضائیه شکایت خود در جهت مجازات عاملان این حادثه تلخ را در اسرع وقت تقدیم مجامع بین المللی می‌کنند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار