نوعی از انواع کلمها میتواند از بدن در برابر سرطانهایی مانند ریه، سینه و پروستات محافظت کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کلم نوعی سبزی دارای ظاهری گرد یا بیضی با برگهایی نرم و سبک است. البته برگهای داخلی کلمها، به رنگ سفید متمایل بوده و قسمت بیرونی آن سفتتر و سبزتر هستند؛ معمولا به صورت خام برای سالاد استفاده میشود، اما پخته هم آن هم مفید و قابل خوردن بوده همچنین گل کلم سرشار از مواد مغذی است و علیرغم ویتامین بالا کالری خیلی کمی دارد.
یکی از خواص گل کلم غنی بودن از آنتی اکسیدان است که از سلولهای بدن در برابر اثرات زیانبار رادیکالهای آزاد و حملات التهابی محافظت میکند. این ماده غذایی مانند سایر سبزیجات دارای مقادیر فراوانی گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات بوده که موجب کاهش سرعت رشد سلولهای سرطانی میشود.
مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که مواد موجود در گل کلم میتواند از بدن در برابر سرطانهایی مانند کولون، ریه، سینه و پروستات محافظت کند همچنین کلم یک سبزی بدون چربی است که حاوی فیبر، اسیدفولیک، کلسیم و بسیاری از ویتامینهای دیگر بوده و میتواند به عنوان یک رژیم غذایی مناسب در دوران بارداری باشد البته زنان باردار دقت کنند کلم حاوی پروتئین نبوده و باید در طول حاملگی آن را به همراه گوشت بخورند.