آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۳۹۳۰
ابوترابی در گفتگو با دانشجو:

سن نامزد‌های ریاست جمهوری در اصلاحیه قانون تغییر کرد / حق شرکت استانداران و شهرداران با جمعیت بالای ۲ میلیون نفر

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس گفت: یکی از مواردی که مورد اصلاح در قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفت بحث سن نامزد انتخاباتی بود که این بند دچار تغییراتی شد یعنی ...

ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون مربوطه اظهار کرد: بعد از تصویب کلیات قانون در صحن علنی مجلس برای ادامه اصلاحیه‌ها و دو شوری قانون به کمیسیون ارجاع داده شد و در دستور کار کمیسیون شورا‌ها قرار گرفته شد.

وی ادامه داد: در برخی از بند‌های قانون انتخابات ریاست جمهوری اصلاحاتی صورت گرفته شد و همچنین کمیسیون شورا‌ها انتقادات داخل و خارج از مجلس را شنید تا در اصلاحیه‌های این قانون متذکر شود.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مواردی که مورد اصلاح در قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفت بحث سن نامزد انتخاباتی بود که این بند دچار تغییراتی شد یعنی قبل از اصلاحیه سن نامزد‌ها از ۴۵ سال تا ۷۰ سال بود که این به ۴۰ تا ۷۰ سال تغییر پیدا کرد.

ابوترابی تصریح کرد: بند دیگری که در این قانون اصلاح شد موضوع نامزدی استانداران بود یعنی قبل از اصلاح فقط استانداران شهر‌های بالای ۲ میلیون نفر و داشتن ۸ سال سابقه دولتی می‌توانستند در انتخابات شرکت کنند که این به تمام استاندارانی که سابقه ۶ سال مدیریت دارند تغییر پیدا کرد.

وی افزود: همچنین در این اصلاحیه اجازه داده شده است تا شهرداران شهر‌های بالای ۲ میلیون نفر و ۶ سال سابقه کار دولتی هم بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه بند‌های دیگر این قانون تغییری پیدا نکرده است، درپایان بیان کرد: بعد از تصویب این قانون در مجلس و تایید شورای نگهبان وزارت کشور مکلف است در انتخابات آتی ریاست جمهوری از این قانون استفاده کند و قانون قبلی انتخابات باید کنار گذاشته شود.
 
انتهای پیام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار