چای زنجبیل خواص شگفتانگیزی دارد و مصرف آن میتواند به درمان بسیاری از بیماریها کمک کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زنجبیل مزاج گرم و خشک دارد و چای ساخته شده از آن دارای سطوح بالایی از ویتامین C، اسیدهای آمینه و عناصر کمیاب مختلف ازجمله کلسیم، روی، سدیم، فسفر، و بسیاری عناصر مفید دیگر است.
در واقع روغنهای فرار و ترکیبات تند و تیز موجود در زنجبیل همان مواردی هستند که خواص بی نظیر آن را تشکیل میدهند.
از مهمترین خواص چای زنجبیل میتوان به مواردی همچون کمک به کنترل سطح قند خون، کمک به از بین بردن استرس، کمک به بدن برای جذب مواد مغذی، کاهش درد معده، کاهش و کنترل سندرم مثانه تحریک پذیر، کمک به کاهش وزن و کمک به بدن برای مبارزه با سلولهای سرطانی اشاره کرد.
موارد ذکر شده تمام خاصیتهای چای زنجبیل نیست و کمک به بهبود هضم غذا، افزایش تولید شیره معده، محافظت در برابر آلزایمر، کمک به جلوگیری از التهاب راههای هوایی و تنفسی و بهبود التهابات، کاهش التهابات ناشی از آرتروز، کمک به از بین بردن دردهای دوران قاعدگی در بانوان و از بین بردن استرس از فواید بی نظیر چای زنجبیل محسوب میشوند.
برای تهیه این چای به ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده یا خرد شده، ۱ فنجان آب جوش، عسل و آبلیمو احتیاج دارید. ریشه زنجبیل را در فنجان یا لیوان قرار دهید. آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم شود.
استفاده از عسل و لیمو در این چای اختیاری است. در واقع استفاده از این مواد در چای زنجبیل باعث محافظت از گلو میشود که در صورت تمایل میتوانید آنها را حذف کنید.
مضرات چای زنجبیل را در صورت مصرف زیاد آن جدی بگیرید؛ چراکه ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد. توصیه میشود از مصرف زیاد چای زنجبیل پرهیز کنید و برای مصرف در دوران بارداری یا بیماری خاص حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. همچنین مصرف چای زنجبیل برای افرادی که مشغول مصرف داروهای ضد دیابت یا فشارخون هستند توصیه نمیشود. در واقع این داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند.