کد خبر:۸۹۵۸۰۵
احمدزاده در گفتگو با دانشجو:

آخرین وضعیت آبگرفتگى معابر خوزستان / عملیات پاکسازى آغاز شده است

مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه‌های بندرماهشهر گفت: آبگرفتگى معابر بندرماهشهر و بند امام خمینى(ره) و شهر چمران فروکش کرده و اکنون نیروهاى جهادى مشغول انجام عملیات پاکسازى منازل مسکونى هستند.

//آخرین وضعیت آبگرفتگى معابر خوزستان / عملیات پاکسازى آغاز شده

محمد احمدزاده، مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه‌های بندرماهشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت آبگرفتگى معابر گفت: در پى بارندگى هاى اخیر، معابر بندرماهشهر و بند امام خمینى (ره) و شهر چمران دچار آبگرفتگى شدید شدند.

احمدزاده افزود: با توجه به اینکه شبکه فاضلاب این مناطق مشکلاتى دارند و اصلاحات مربوطه صورت نگرفته، آبگرفتگى معابر اتفاق افتاده و در نتیجه آن مخلوط آب و فاضلاب وارد منازل مسکونى مردم شده است.

مسئول بسیج دانشجویى بندرماهشهر ابراز کرد: وضعیت آبگرفتگى معابر شهر چمران به تبع بهتر از سایر مناطق بوده و امدادرسانى‌ها در این شهر صورت گرفته و تیم هاى جهادى دانشجویى هم براى پاکسازى منازل مسکونى، به مردم کمک کردند.

وى گفت: آبگرفتگى در بندر امام و بندرماهشهر نیز فروکش کرده و به همت نیروهاى جهادى و مردم، تخلیه آب از منازل صورت گرفته و اکنون نیروهاى جهادى دانشجویى در کنار سایر گروه‌ها مشغول پاکسازى و شستشوى منازل هستند.

مسئول بسیج دانشجویى شهرستان بندرماهشهر ابراز کرد: پیش بینى مى کنیم حداکثر تا پایان هفته جارى عملیات پاکسازى به اتمام برسد. ناگفته نماند که در کنار این فعالیت ها، جهادگران دانشجو به طبخ و توزیع غذاى گرم بین مردم مناطق آبگرفته هم پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار