طبق روال هر ساله بعد از بارندگی شدید در شهرستان اهواز، شاهد آبگرفتگی معابر و نفوذ مخلوطی از آب و فاضلاب به منازل مسکونی اهوازیها هستیم.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛ * آبگرفتگی معابر شهرستان اهواز بعد از هر بارش باران به قصهای تکراری تبدیل شده و سالهاست اهوازیها با این مشکل دست به گریباناند.
نبود شبکه فاضلاب مناسب به بار این مشکلات افزوده و زمانی که آبگرفتگی رخ میدهد، پس زدگی فاضلاب باعث میشود آب و فاضلاب مخلوط شوند و لجنزاری در منازل مسکونی اهوازیها به راه بیفتد و منظرهای ناپسند را به وجود آورد.
وعدههای بسیاری برای حل مشکل آبگرفتگی و اصلاح شبکه فاضلاب اهواز از سوی مسئولان داده شده و اعتبارات بسیاری هم به این منظور به این شهرستان اختصاص یافته، اما تا کنون اقدامی موثر از سوی مسئولان برای حل این مشکل صورت نگرفته و مشخص نیست این اعتبارات صرف چه بخشهایی شدند که همچنان مشکل فاضلاب حل نشده و هر سال شاهد این آبگرفتگیهای شدید در اهواز هستیم. انگار مردم در فصول پاییز و زمستان چارهای ندارند جز اینکه برای نباریدن باران دست به دعا شوند.
چند روزی میشود که شاهد بارندگیهای شدیدی در اهواز بودیم و همین مسئله باعث شده آبگرفتگی معابر برای بار دیگر در این شهرستان رخ دهد و مخلوط آب و فاضلاب به داخل منازل مسکونی اهوازیها نفوذ کند. مسئولان هم مثل همیشه مدعی هستند که آبگرفتگی معابر پدیدهای طبیعی است و در هر جایی از کشور ممکن است رخ دهد و تنها راهکار عملیشان تاکنون تعطیلی ادارات و سازمانها بوده است!
در واکنش به این جریان، فعالان دانشجویی خوزستانی در شبکههای اجتماعی به بیان مشکلات، دغدغهها و گلایههایشان در این زمینه پرداختند؛ در ادامه تعدادی از توئیتهای دانشجویان در این خصوص را مرور خواهیم کرد.
مصطفی اسدی در واکنش به این مسئله و با انتشار تصویری از آبگرفتگی معابر اهواز نوشت: این فقط اهواز نیست که غرق شده، این کشتی توان و اراده مسئولینه!
محمد آسمانی هم در این خصوص در توئیتی نوشت: راز بقای استاندار خوزستان چیه؟ یعنی چیکار کنه عوضش میکنن؟
حمید بهرامی نیز در صفحه توئیتر خود آورده است: اهواز دو فصل دارد. ۱-فصل بارندگی و سیل. ۲-فصل وعده مسئولین شهری و کشوری برای رفع مشکل دفع آب باران و فاضلاب شهر.
پسر حاجی هم نوشت: ۱۰۰ میلیون یورو از ذخایر صندوق توسعهی نمیدونم چی چی نووووش جونتون.
اسماعیل معنوی در این باره در توئیتی نوشت: افتضاحی که در اهواز و برخی دیگر از شهرهای خوزستان به بار آمده و مردم در آبگرفتگی مخلوط با فاضلاب تردد میکنند حاصل همین بی کفایتی هاست. همین آقایی که توان پاسخ به نامه رییس خودش را هم نداشته وظیفه اش «هماهنگی امور عمرانی» بوده یعنی باید دعوای مسخرهی بین شهرداری و آبفا را حل کند.
رضا معراج هم نوشت: بارش سنگین باران و آبگرفتگی اهواز دوباره به مردم خسارت زد. این وسط تسویه حسابهای سیاسی نماینده مجلس و شوآف رسانهای شهردار، باعث قطع امید مردم از مسئولین و سلب آرامش شده. وقت دعوا نیست آقایون؛ اهواز رو آب برد!
سجاد هم در توئیتر خود نوشت: آب گرفتگی جاده ساحلی که فقط چند متر با کارون فاصله داره، نشون میده شهرداری اهواز واقعا خاک تو سرش.
زینب مرزوقی هم نوشت: امروز با یه مسئولی توی کره مریخ گفتگو داشتم، میگفت آبگرفتگی معابر طبیعی است! ویسش هم موجوده.
عین شین هم با انتشار تصویری از آبگرفتگی نوشت: چیزی نیست، فقط بر اثر بارندگی یه ماشین غرق شده!
محدثه ایزدی در توئیتی آورده: میخوام بزنم تو کار قایقهای تندرو برم اهواز تو خط کوت به منبع آب کار کنم! هم پول توشه، هم همیشه کار هست برام و بیکار نمیشم. یعنی این فاضلاب خوزستان گند زده تو زندگی مردم، ولی کسی کاری نمیکنه...