را‌ه‌اندازی ایرتاکسی در فرودگاه امام/ ورود ۳ فروند هواپیمای امبرائر و چلنجر ۶۰۴ توسط ایرلاین داخلی
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۵۸۷۵

را‌ه‌اندازی ایرتاکسی در فرودگاه امام/ ورود ۳ فروند هواپیمای امبرائر و چلنجر ۶۰۴ توسط ایرلاین داخلی

معاون امور اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: پروژه ایرتاکسی در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در زمینی به مساحت ۶ هکتار در منطقه هوانوردی عمومی شمالی و در فضایی مستقل از ترمینال‌های موجود کلید خورده است.
را‌ه‌اندازی ایرتاکسی در فرودگاه امام/ ورود ۳ فروند هواپیمای امبرائر و چلنجر ۶۰۴ توسط ایرلاین داخلی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، سجاد کمالی پور، ضمن برشمردن برنامه‌ها و فعالیت‌های آتی اظهار داشت: در شرایط فعلی اقتصادی در جهان، ورود به بازار‌های جدید، نیاز همه کسب و کار‌های کوچک و بزرگ است.

کمالی پور ضمن اشاره به همه گیری ویروس کرونا و تاثیر ۱۰ ماهه آن بر افت شدید درآمد‌های صنعت هوانوردی و لزوم کشف بازار‌های جدید درآمدی گفت: تاکسی هوایی یا «ایرتاکسی» از جمله این بازار‌ها است که باید به سرعت در جهت توسعه و گسترش آن دست به کار شویم.

معاون امور اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در خصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه این صنعت در شهر فرودگاهی افزود: پروژه ایرتاکسی در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در زمینی به مساحت ۶ هکتار در منطقه هوانوردی عمومی شمالی و در فضایی مستقل از ترمینال‌های موجود کلید خورده است.

وی در مورد مزایای استفاده از تاکسی هوایی افزود: استفاده از هواپیما در مسیر‌های مختلف پرواز، بدون استفاده از برنامه پروازی که با صرفه جویی در زمان و هزینه، نیاز‌های بخش‌های مختلف را پوشش می‌دهد و همچنین سرعت بالای حرکت، پرسنل کم و بهره وری زیاد، مصرف سوخت پایین، انعطاف پذیری بالا و سوق دادن صنعت هوانوردی به همه مناطق کشور و منطقه از جمله مزایای استفاده از این صنعت است.

وی در باره سرمایه و اعتبار پروژه و مجری آن نیز اضافه کرد: این پروژه با سرمایه گذاری شرکت هواپیمایی پویا به ارزش ۱۱۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت مناسب جهت پاسخگویی به نیاز‌های ایرتاکسی شکل گرفت، در حال حاضر فعالیت‌های مربوط به طراحی و مهندسی طرح، در حال انجام و تکمیل بوده و به زودی با طی مراحل ساخت و تجهیز، بهره برداری از این پروژه در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) آغاز می‌شود.

کمالی پور بیان کرد: با توسعه ناوگان ایرتاکسی توسط هواپیمایی پویا، دو فروند هواپیمای امبرائر با ظرفیت ۵۰ نفر و یک فروند چلنجر ۶۰۴ با ظرفیت ۹ نفر خریداری و در کوتاه مدت از سه فروند به ۴ فروند افزایش یافته و توان و ظرفیت مجموعه را افزایش خواهد داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار