کد خبر:۸۹۸۱۰۶

اسلامی: مصوبه ۳۵۰۰ میلیارد تومانی حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای در دوران کرونا اجرا شد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشد ۹.۷ درصدی حمل کالا از اسفند ۹۸ تا امروز نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: تسهیلات ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی حمایت از ناوگان عمومی جاده‌ای در دوران شیوع کرونا، محقق شد.
به گزارش اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی امروز در مراسم روز ملی حمل و نقل (۲۶ آذرماه) اظهار داشت: این روز را به جامعه حمل و نقل خصوصاً راننده‌های ناوگان عمومی جاده‌ای تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: ۲۶ آذرماه یادآور حماسه بزرگ و تاریخی است که کامیون‌داران با لبیک به ندای امام خمینی (ره) حماسه آفریدند و با حضور در بنادر کشور و تخلیه بار کشتی‌ها، نسبت به تحقق فرمایشات ایشان و جابجایی کالا اقدام کردند.

اسلامی ادامه داد: رانندگان ناوگان عمومی برون‌شهری در سال‌های پس از انقلاب در همه اوضاع جاری کشور مثل خون در رگ‌های بدن در شریانات کشور نقش‌آفرین بودند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در شرایط شیوع کرونا نیز راننده‌ها از جان مایه گذاشتند و اجازه ندادند جابجایی کالا و مسافر دچار وقفه شود.

وی افزود: از اسفند ۹۸ که با شیوع کرونا در کشور مواجه بودیم، تا امروز که ۲۶ آذرماه ۹۹ است، شاهد رشد ۹.۷ درصدی در جابجایی بار در نقش ناوگان جاده‌ای کشور بوده‌ایم.

اسلامی ادامه داد: با تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا و رئیس‌جمهور توانستیم به اندازه‌ای که امکان‌پذیر بود، از شرکت‌ها در بخش مسافری حمایت کنیم و تسهیلات بدهیم.

وی گفت: مصوبه تخصیص ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات به بخش جاده‌ای محقق شد، گرچه هنوز بخشی از شرکت‌ها این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار