کد خبر:۸۹۸۱۵۷
شتابدهی غیرمتمرکز؛

تسهیل فرآیند شتاب‌دهی با «۱۰۰ استارتاپ» / بیش از ۱۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد

۳۲ تیم در رویداد یک روزه سکوی پرتاب زاینده رود، موفق به جلب نظر داوران برای سرمایه گذاری به ارزش ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان شدند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، «۱۰۰ استارتاپ» عنوان برنامه‌ای پیوسته در حوزه شتابدهی غیرمتمرکز است که روی استارتاپ‌های مرحله بذری سرمایه‌گذاری می‌کند. این برنامه با حمایت ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری و همکاری شبکه‌ای از فعالان و نقش‌آفرینان زیست‌بوم کارآفرینی، فرآیند شتاب‌گیری این استارتاپ‌ها را پیگیری و تسهیل می‌کند.

در رویداد یک روزه سکوی پرتاب زاینده رود، ۳۲ تیم موفق به جلب نظر داوران برای سرمایه گذاری به ارزش ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان شدند. از این رقم ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن در مرحله موافقت قطعی سرمایه گذار و ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون آن در مرحله بررسی قرار دارد.

۲۳۰ تیم طرح‌های کسب و کار خود را ارسال کردند که ۵۵ تیم برای ارائه در رویداد انتخاب شدند و نهایتا ۳۲ تیم موفق به جلب نظر داوران و سرمایه گذاران شدند. در این رویداد رکورد حجم کل سرمایه‌گذاری و تعداد تیم‌های موفق در رویداد‌های قبلی ۱۰۰استارتاپ شکسته شد.

این رویداد با همراهی صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری استان اصفهان و خانه نوآوری استان اصفهان برگزار می‌شود. مجموعه‌های استان اصفهان با همراهی بسیار خوب خود، زمینه را برای رویدادی با حضور تیم‌های خوب اصفهانی فراهم کردند که نشان دهنده ظرفیت بالقوه این استان است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موسسه صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز، صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، صندوق نوآوری و شکوفایی، موسسه دانش‌بنیان برکت، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان خراسان‌رضوی، بنیاد برکت، شناسا، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان و نهاد‌های مربوطه استان ها، همراهان ما در برگزاری کاروان استانی سرمایه‌گذاری هستند. بعد از رویداد، نهایی کردن قرارداد با تیم‌های برگزیده انجام خواهد شد.
 
وی در ادامه افزود: تیم‌های رادار۳۶۱، سلوا، محصولات سالم و روستایی، دانشیار، تراول گرام، نشریار، بلوط، ابرسفید، لیپاک، عکسوت، کولاسان، تکداد، با کلاس، مدرسه مهارت فبینو، بازی محیطی پوارو، رابین تاک، نوو، دوسل، داشبورد مدیریتی باربد، اصفهان پلاس، پویش پیشتازی، قسطیک، اسپری پرینتر دیواری، کیدبوک (kidbook)، چرخه سپاس، آرکا، پایگاه خبری رهش، ملک کاوش، حاوالا، لیگ جهانی موسیقی، زیماتک، استودیو بازیسازی فینکس گیمز و crm۲۴ تیم‌های برگزیده این رویداد بودند. تیم‌های استارتاپی می‌توانند برای ثبت طرح‌های کسب و کاری خود از طریق سایت ۱۰۰ استارتاپ اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار