کد خبر:۸۹۸۲۶۱
رئیس دادگستری شهرستان پارسیان:

حل مسئله سرریزی آب از آبراهه سد بردول شهرستان پارسیان در دستور کار قرار دارد

رئیس دادگستری شهرستان پارسیان گفت: با توجه به پیگیری‌های بسیج دانشجویی این شهرستان در خصوص مسئله سرریزی آب از آبراهه سد بردول، مسئول اداره آب شهرستان احضار و مراحل پیشرفت کار و نواقص موجود را گزارش و مواردی که نیاز به پیگیری بوده در دستور کار قرار گرفت.

حل مسئله سرریزی آب از آبراهه سد بردول شهرستان پارسیان در دستور کار قرار دارد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان پارسیان پس از طرح پیگیری موضوع سرریزی آب از آبراهه سد بردول در مراسم ۱۶ آذر و با توجه به خسارت‌های سال گذشته سیل در شهرستان و قول مساعد ریاست حوزه قضایی شهرستان مبنی بر پیگیری و همچنین بازدید میدانی و دستورات صادر شده در سفر اخیر استاندار هرمزگان از روند کار و وضعیت آبراهه سد، روز گذشته ۲۶ آذرماه جهت پیگیری این مطالبه در دفتر ریاست دادگستری شهرستان حاضر شد.

صادق زعیمی، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان در این جلسه با بیان این نکته که بسیج دانشجویی در موضوعات پیش روی انقلاب و نظام به نقش آفرینی خواهد پرداخت و به عنوان یاری گر و تسهیل گر در همه عرصه‌ها حضور فعال و انقلابی خواهد داشت، گفت: در موضوع سد بردول نیز تا حل موضوع در وسط میدان حاضر خواهیم بود تا دغدغه‌ای از مردم پارسیان بکاهیم.

در این دیدار عباسی، رئیس دادگستری شهرستان پارسیان با استقبال از نقش آفرینی بسیج دانشجویی در حوزه موضوعات مسئله محور به تشریح اقدامات صورت گرفته و پیگیری‌های انجام شده در مورد حل موضوع آبراهه سد بردول پرداختند و با بیان این مطلب که پس از طرح موضوع، در همان روز مسئول اداره آب شهرستان احضار و مراحل پیشرفت کار و نواقص موجود را گزارش و مواردی که نیاز به پیگیری بوده در دستور کار قرار گرفت.

عباسی افزود: با توجه به اینکه مسیر عبور فیبر نوری استان بوشهر در مسیر حفر کانال و آبراهه انتقال آب سد قرار دارد، با شرکت زیر ساخت بوشهر مکاتبات و نامه نگاری لازم با ضرب الأجل جهت حفاری و جابجایی فیبر نوری صورت گرفته است.

وی گفت: همچنین با توجه به تغییراتی که با نظر کارشناسان در طرح و نقشه کانال و مسیر انتقال آب و تغییرات جهت اصلاح طرح در مورد مسیر عبور و نیز طول این مسیر و تایید طرح توسط آب منطقه‌ای استان انجام شده و با توجه به قرار گرفتن تعدادی واحد مسکونی در مسیر جدید می‌بایست نسبت به اخذ رضایت و خریداری زمین از مالکین و در اختیار گذاشتن زمین در نقطه ایی دیگر و استقرار آن‌ها اقدام تا روند انجام کار و تغییر مسیر آب در اسرع وقت صورت گیرد.
 
حل مسئله سرریزی آب از آبراهه سد بردول شهرستان پارسیان در دستور کار قرار دارد
 
رئیس دادگستری شهرستان پارسیان ادامه داد: با توجه به وقوع حادثه دلخراش جان باختن تعدادی از همشهریان عزیز در حادثه سیل و ریزش کوه پس از بارندگی‌های اخیر، با پیگیری‌های دقیق و جدی و انجام بررسی‌های لازم با تشکیل پرونده قضایی و دستور دریافت شکایت اولیاء دم افراد و ادارات و دستگاه‌های مرتبط با این امر مورد پیگیری قضایی قرار خواهند گرفت.

وی گفت: ناگفته نماند با پیگیری‌های دستگاه قضایی شهرستان با توجه به عدم پذیرش پرداخت بیمه جانباختگان و صدور دستور تکلیفی و قهری دادگستری شهرستان با توجه به ادله و شواهد موجود در این سانحه و بی احتیاطی راننده، تحت هر شرایطی مسئولیت بیمه آن‌ها پذیرفته شود که بحمدالله این امر محقق و شرکت بیمه مکلف به پرداخت بیمه به جانباختگان این حادثه گردید.

عباسی ادامه داد: همچنین پلیس راه شهرستان با ابراز این که حادثه مذکور حادثه رانندگی نبوده دستورات لازم قضایی صادر شد و طی بررسی‌های صورت گرفته به علت مسدود شدن دهنه پل و نداشتن گارد ریل و علائم هشدار دهنده لازم، با در نظر گرفتن این موارد در روند قضایی و قانونی پرداخت حق بیمه به اولیاء دم همکاری لازم را داشته باشند.

رئیس حوزه قضایی شهرستان پارسیان با بیان این مطلب که در این حادثه با توجه به نواقص موجود و عدم اقدام به موقع ستاد بحران شهرستان جهت جلوگیری از این حادثه متأثر کننده و عدم صدور هشدار‌های لازم و نیز عدم انجام لایروبی و بازگشایی مسیر آب و دهنه پل که می‌بایست پس از دریافت به موقع گزارشات و رفع موضوع یا مسدود کردن مسیر با دستور دادستانی توسط راهداری اقدام می‌شد و نیز با توجه به احداث جاده اختصاصی توسط شرکت گاز تابناک به عنوان سازنده، دستگاه قضایی تا حصول نتیجه نهایی پیگیر این مسئله خواهد بود و در صورت احراز قصور افراد یا دستگاه‌های دخیل در این موضوع که منجر به قتل غیر عمد باشد، تشکیل پرونده و آرای قضایی لازم صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: دادگستری شهرستان در راستای اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه کوتاه نخواهد آمد و دستگاه‌های متخلف در صورت قطعی شدن تخلف اداری و کوتاهی از وظایف جهت پاسخگویی به سازمان بازرسی معرفی خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار