پخش ويژه برنامه هايي در خصوص بازگشايي مدارس در راديو ايران
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، محمدرحمان نظام اسلامي با اعلام اين خبر بيان داشت: چهارشنبه سي و يکم شهريور ماه که مصادف است با روز شکوفه ها، تينا مير کريمي گزارشگر برنامه سلام ايران ضمن حضور در مدرسه شهداي منطقه 5 در گفتگو با وزير آموزش و پرورش و تني چند از نمايندگان مجلس و مدير کل آموزش و پرورش شهر تهران که در اين مراسم حضور دارند به انعکاس اين برنامه خواهد پرداخت.
وي بيان داشت: همچنين برنامه «ساده مثل صبح» که روز اول مهرماه پخش خواهد شد، با اعزام واحد سيار و استقرار آن در مدرسه شهيد رجايي واقع در منطقه 16 مراسم ويژه بازگشايي مدارس، پروژه مهر و نواختن زنگ بازگشايي مدارس کشور را با حضور معاون اول رئيس جمهور و وزير آموزش و پرورش به طور مستقيم انعکاس خواهد داد.
نظام اسلامي ادامه داد: به دليل همزماني اين مراسم با سي امين سالگرد هفته دفاع مقدس ياد و خاطره دانش آموزان شهيد در اين دو برنامه گرامي داشته مي شود.
قابل ذکر است دو برنامه سلام ايران و ساده مثل صبح از ساعت 6 تا 8 صبح پخش مي شود./انتهاي پيام/