
دانشجویان سراسر کشور؛
حماسه «۹ دی» یکی از تأثیرگذارترین حرکتهای مردمی پس از انقلاب اسلامی است
همزمان با یازدهمین سالگرد حماسه «۹ دی»، دانشجویان سراسر کشور در بیانیههای جداگانه ای، این روز را نقطه عطف مباره با استکبار و فتنهگران در تاریخ انقلاب اسلامی دانستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با یازدهمین سالگرد حماسه ۹ دی، دانشجویان سراسر کشور در بیانیههای جداگانه ای، این روز را نقطه عطف مباره با استکبار و فتنه گران در تاریخ انقلاب اسلامی دانستند.
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اردبیل در بیانیهای ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی، اعلام کرد: در فتنه ۸۸ همه جبهه کفر با تمامی توان وارد میدان شدند تا به خیال خام خویش شاید بتوانند عمود ولایت را از بین برده و برای همیشه علم حکومت منتظران قیام حضرت مهدی (عج) بر زمین بزنند. اما بصیرت مردم و مدیریت عالی و بی مثال علمدار انقلاب امام خامنهای عزیز طومار فتنه گران را در هم پیچیده و با نوای علمداری اش همه ملت را از خطر فتنه حساس و مهم سبز دشمنان آگاه نموده و ملت را پای صحنه آماده و استوارد نمود. حماسه نهم دی ماه ۸۸ و حضور پرشور و حماسی مردم انقلابی، قهرمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی عظیم آن روز، اوج بصیرت و آگاهی مردم ولایتمدار کشور در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) محسوب میشود. نهم دی ماه بدون شک یکی از بزرگترین، تأثیرگذارترین و ماندگارترین حرکتهای بعد از انقلاب اسلامی است که در آن ملت ایران با هوشیاری کامل انزجار خود را از دشمنان داخلی و خارجی و همچنین عوامل فتنه به نمایش گذاشتند.
** ۹ دی یادآور تجدید پیمان ملت با ارزشهای انقلاب و ولایت است
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان گیلان بمناسبت سالروز حماسه ۹ دی در بیانیهای نوشت: ۹ دی یادآور تجدید پیمان ملت با ارزشهای انقلاب اسلامی و ولایت است و این خود حاصل بصیرت و آگاهی ملت ایران است که برگرفته از فرهنگ عاشوراست که جهانیان را تسلیم اراده خود کرد و خشم و عصبانیت دشمنان و منافقین ملت را همراه با انفعال و عقب نشینی از مواضع نادرستشان به ارمغان آورد. نهم دیماه سال ۱۳۸۸ یوم الله دیگری در تاریخ حماسههای ماندگار است که جهانیان شاهد عمق پیوند ولایت و مردم بصیر و انقلابی ایران برای خاموش کردن فتنههای داخلی و توطئههای خارجی بودند.
** حماسه نهم دی مختص به سال ۸۸ نبوده و برکات زیادی داشته
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهید فخرایی جنوب استان بوشهر هم در بیانیهای نوشت: حماسه نهم دی مختص به سال ۸۸ نبوده و برکات زیادی داشته است. از سال ۸۸ تاکنون طی ۱۱ سال گذشته هر سال فتنهای پیچیدهتر و خطرناکتر طراحی و آماده عملیات گردیده است، ولی بخاطر بصیرتی که در نهم دی ماه خداوند در این ملت متبلور نمود و هر سال ابعاد جدید از فتنه ۸۸ نمایان میشود و بصیرت افزایی ملت روز به روز افزایش مییابد.
** دشمن در تلاش است با ایجاد دو قطبیسازی از کوچکترین فرصت برای شکلدهی جنگهای ترکیبی استفاده کند
** دشمن در تلاش است با ایجاد دو قطبیسازی از کوچکترین فرصت برای شکلدهی جنگهای ترکیبی استفاده کند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان هرمزگان نیز در بیانیهای نوشت: ضمن محکومیت جنایات اغتشاشگران در سال ۸۸ که اصل نظام دینی را با حمایت همه جانبه استکبار نشانه رفتند، سکوت و در مواردی همراهی خواصی که سالها بر سفره انقلاب ارتزاق کردند، اما در آن مقطع علیه آن شمشیر کشیدند را گناه نابخشودنی دانسته و حق آنها را اشد مجازات میداند. همچنین برخود لازم میداند بر حفظ هوشیاری مردم و مسئولان در ماههای آتی بیش از پیش تاکید نماید. چرا که دشمن در تلاش است با ایجاد دو قطبی سازیهای کاذب و جریان سازی هدفمند، از کوچکترین فرصت برای شکل دهی جنگهای ترکیبی که تلفیقی از فضای رسانه، اقدام میدانی و... است برای ضربه زدن به کشور استفاده کند.
** یوم الله نهم دی، کربلایی دیگر برای مبارزه حق علیه باطل بود
بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان نیز در بیانیهای آورده است: یوم الله نهم دی ماه کربلای دیگر برای مبارزه حق (عاشورایان) علیه باطل (عاشورا ستیزان) و روز پیروزی خون بر شمشیر بود. با وجود حق، باطل همواره با متوسل شدن به راههای گوناگون شمشیر را بر زمین نگذاشته و شیوههای گوناگون خود را همانند ترور سرادار شهید سلیمانی و دانشمندان این سرزمین به نبرد ادامه خواهد داد. یوم الله نهم دی ماه ۸۸ روزیست که هر ساعت آن ورقهای از کتاب معرفت، بصیرت و جلوه گاه پیوند عمیق مردم با امام و آرمانهای اصیل انقلاب در مقابل دشمنان حنود و حسود است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.