کد خبر:۹۰۱۴۶۶

کارشناسان روس: دلار ارزشش را از دست می‌دهد

بیشتر کارشناسان اقتصادی روس ضمن پیش‌بینی کم‌ارزش شدن ارز ملی آمریکا تاکید دارند که ساخت واکسن کووید-۱۹ مهمترین دلیل از دست رفتن نقش دلار به عنوان ارز مطمئن خواهد بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کارشناسان روس پیشنهاد وزارت دارایی آمریکا برای انعطاف پذیر کردن سیاست پولی، کمبود شدید بودجه در آمریکا برای جذب سرمایه گذاری خارجی و همچنین پایان یافتن رهبری ژئوپولتیک آمریکا را از دیگر دلایل کاهش ارزش دلار در سال ۲۰۲۱میلادی عنوان کردند.

براساس این تحلیل در روزنامه روسی گازیتا منتشر شده است تولید واکسن کووید -۱۹ مهمترین دلیل از دست رفتن ارزش دلار آمریکا خواهد بود.

در این تحلیل آمده است علاوه بر این ایالات متحده مدتهاست کسری بودجه و حساب جاری را با واردات سرمایه از خارج تامین می‌کند ازاین رو برای جذب فاینانس خارجی لازم است با ارزان شدن دلار بر جذابیت دارایی‌های آمریکایی افزوده شود.

همچنین بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که پایان رهبری ژئوپلیتیک ایالات متحده باعث سقوط دلار خواهد شد. همزمان، رئیس جمهوری منتخب آمریکا جو بایدن می‌تواند با اعلام تعهد خود به روابط چندجانبه، وضعیت را اصلاح کند

البته گفته شده است یوان چین برای جلب اعتماد سرمایه گذاران خارجی راهی طولانی را در پیش دارد.

روبل روسیه با شیوع کرونا در ماه‌های اخیر پایین‌ترین سطح ارزش خود را تجربه می‌کند، و روس‌ها امیدوارند در سال اینده میلادی و با ساخت واکسن و تحولات بین المللی وضعیت برعکس شود و ارزش دلار در مقابل رویل تغییر کند.

هر دلار هم اکنون تقریبا ۸۰ و هر یورو ۹۱ روبل معامله می‌شود.

یکی دیگر از عوامل سقوظ ارزش روبل اعمال بسته‌های تحریمی آمریکا علیه روسیه طی سال‌های گذشته اعلام شده است.

تاکید کشور‌های روسیه، چین و ایران و کشور‌های عضو شانگ‌های و اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای استفاده از ارز‌های ملی این امیدواری را بوجود اورده است که دلار به تدریج اهمیت خود را در بازار‌های منظقه‌ای و بین المللی از دست داده و پول ملی این کشور‌ها به جایگاه اصلی خود در اقتضاد جهانی خواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار