نيروهاي هلال احمر ايران همانند رزمندگان دفاع مقدس به پاكستان كمك مي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۲۵۰
آليا در نشست خبري هيئت اعزامي مركز زنان به كشور سيل زده پاكستان:

نيروهاي هلال احمر ايران همانند رزمندگان دفاع مقدس به پاكستان كمك مي كنند

عضو فراكسيون زنان مجلس با بيان اين كه نيروهاي امدادگر ايران به خوبي به پاكستان امدادرساني مي كنند، گفت: نيروهاي هلال احمر ايران مانند رزمندگان دفاع مقدس به مردم سيل زده پاكستان كمك مي كنند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، فاطمه آليا، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس كه در سفر هيئت اعزامي از مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري اين گروه را در سفر به كشور سيل زده پاكستان همراهي كرده بود، با بيان اين كه اوضاع سياسي در پاكستان سيل زده بسيار امنيتي است، گفت: دولت آمريكا در اين شرايط ايالت وزيرستان را زير هجوم نيروهاي خود قرار داده و به اختلافات داخلي در اين شرايط دامن مي زند.

وي با بيان اين كه به دليل نبود رهبري قوي و وحدت بخش در پاكستان حتي خيرين اين كشور اعتمادي به دولت در زمينه انتقال كمك هاي خيرخواهانه خود به مردم نيازمند ندارند، افزود: حدود 16 ميليون آواره در شرايط بسيار نامناسبي قرار دارند و عدم اعتماد به دولت و مسئولين باعث بحراني شدن حادثه سيل و عواقب آن در پاكستان شده است.

اين نماينده مجلس به ضرورت برنامه ريزي منسجم و دقيق براي انتقال كمك هاي بشردوستانه به كشور پاكشتان اشاره و تصريح كرد: مردم پاكستان وضعيت اضطراري و بحراني سيل را در كشور خود پشت سر گذاشته اند و اكنون در شرايط ضروري به سر مي برند كه با فروكش كردن آب رودخانه سند چند هفته ديگر در حالت عادي قرار خواهند گرفت و نيازهايشان در اين شرايط متفاوت تر خواهد بود.


وي از نمايندگان رسانه هاي خبري در اين نشست درخواست كرد وضعيت مردم پاكستان را به خوبي در رسانه هاي خود منعكس كرده و كمك هاي بشردوستانه وضعيت عادي را به خوبي به مردم شرح دهند.

آليا افزود: مردم پاكستان در شرايط عادي بيشتر نيازمند محل سكونت مناسب و غذاهاي خشك و پوشاك مناسب براي فصل سرما خواهند بود و مردم ما مي توانند با اعتماد به هلال احمر جمهوري اسلامي ايران و نمايندگان ولي فقيه در اين كشور كمك هاي خود را بيشتر در قالب كمك هاي نقدي به مردم پاكستان تقديم كنند كه در اين صورت هزينه هاي جانبي كمك هاي مذكور مانند: هزينه مربوط به باربري و انتقال آن از طريق هواپيما حذف خواهد شد.

عضو فراكسيون زنان مجلس به استقرار نيروهاي نظامي آمريكايي در مناطق مختلف پاكستان در اين شرايط اشاره كرد و گفت: نيروهاي آمريكايي در حال حاضر تلاش مي كنند مانند زلزله اي كه در كشور هائيتي رخ داد، نيروهاي نظامي خود را به پاكستان اعزام كرده و از طريق اشغال پاكستان اوضاع و شرايط را براي جمهوري اسلامي ايران كه در همسايگي اين كشور سيل زده به سر ميبرد، ناامن كنند.

وي با بيان اين كه مردم پاكستان به حضور متخصص زنان در اين كشور نياز مبرمي دارند از سفر وزير رفاه اين كشور در هفته آينده به ايران خبر داد و افزود: در اين ديدار وزير رفاه اين كشور با ديدارهايي كه با وزير بهداشت جمهوري اسلامي ايران انجام خواهد داد مسائل فيما بين و كمك هاي ايران به آنها بررسي خواهد شد.

آليا ضمن تشكر از حضور نيروهاي هلال احمر جمهوري اسلامي ايران در اين كشور افزود: نيروهاي امدادي ايران با تلاش هاي شبانه روزي خود مانند رزمندگان دفاع مقدس به مردم پاكستان كمك هاي مناسب و موثري كرده اند كه به طور قطع اجر آنها در نزد خدا محفوظ خواهد ماند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در بخش ديگري از صحبت هاي خود در پاسخ به خبرنگاران در خصوص لايحه جنجالي حمايت از خانواده كه در حال حاضر در مجلس شوراي اسلامي در حال بررسي است، افزود: استحكام خانواده و تقويت چتر حمايتي از كودكان و زنان مورد توجه نمايندگان مجلس به خصوص اعضاي فراكسيون زنان مجلس است.

وي با بيان اين كه بحث ازدواج موقت در اسلام مطرح شده است و در آيات قرآن نيز به آن اشاره شده است، گفت: اسلام به ازدواج موقت به صورت داروخانه اي براي رفع بيماري هاي جامع نگاه مي كند.

آليا افزود: مجلس هشتم با توجه به مسئله ازدواج جوانان با تصويب قانون تسهيل ازدواج زنان سعي نموده است جوانان را به ازدواج در وقت مناسب تشويق كند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در ادامه گفت: در بحث ازدواج موقت و دائم مجلس سعي نموده است ازدواج موقت را با وضع قوانيني مشروط كند، ادامه داد: تلاش كرده ايم با قانون مند كردن بحث تعدد زوجات كه در اسلام مطرح شده است، ‌مشكلات را حل كنيم.

وي افزود: در قانوني كه در مجلس هشتم به تصويب نمايندگان و اعضاي كميسيون قضايي رسيده است ازدواج مجدد در صورت تمايل يكي از طرفين ثبت قانوني خواهد شد و در صورت عدم رضايت زوجين ثبت نمي شود.

آليا با بيان اين كه در صورتي كه از اين ازدواج فرزندي تشكيل شود ثبت آن الزامي است، گفت: نفقه مرد به زن در شرايط قبلي در ازدواج موقت ثبت نشده بود كه در اين شرايط به زن تعلق مي گيرد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اظهارنظرهاي مختلف زنان اصلاح طلب و جبهه گيري آنان در خصوص لايحه حمايت از خانواده اشاره كرد و گفت: نمايندگان ادوار قبل مجلس كه به نام نمايندگان زن اصلاح طلب خوانده مي شوند با فضاسازي رسانه اي سعي كردند موارد خوب اين لايحه را مخدوش نمايند كه در صورت مشاهده پيشنهادات نمايندگان در جلسه مشترك با اين افراد آن ها نيز به مفيد بودن اين قانون پي بردند.

وي در خاتمه گفت: دو ماده جنجالي اين لايحه يكشنبه آينده در مجلس مورد بحث و بررسي نمايندگان قرار خواهد گرفت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار