آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۴۳۴۳
در هفته آینده؛

ورودی‌های ایستگاه کمیل در خط ۷ مترو تهران تکمیل می‌شود

ورودی دوم ایستگاه مترو کمیل در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود یوسفی مجری خط ۷ با اعلام این مطلب گفت: ایستگاه کمیل دوازدهمین ایستگاه در خط ۷ مترو به شمار می‌آید؛ این ایستگاه سال ۱۳۹۷ مورد بهره برداری قرار گرفت و در آن زمان ورودی غربی ایستگاه به روی شهروندان گشوده شد. اکنون اما این ایستگاه آمادگی آن را دارد تا با حداکثر ظرفیت در خدمت شهروندان بوده و ورودی شرقی آن نیز پذیرای مسافران مترو باشد.

مجری خط ۷ در ادامه افزود: افتتاح ورودی شرقی ایستگاه کمیل از جمله مطالبات جدی شهروندان منطقه ۱۱ بوده و زمینه استفاده از شبکه حمل و نقل ریلی را تسهیل می‌کند. با بهره‌برداری از ورودی شرقی ایستگاه کمیل، ظرفیت پذیرش مسافران در ایستگاه مذکور بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت. به موازات افتتاح ورودی شرقی ایستگاه کمیل، ۸ رشته پله برقی ۱۰۰ درصد ساخت داخلی نیز مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

همچنین برای تسهیل دسترسی افراد کم توان جسمی و حرکتی نیز ۲ دستگاه آسانسور در این ورودی نصب شده که همزمان با افتتاح ورودی شرقی به کار خواهد افتاد.

گفتنی است ورودی شرقی ایستگاه کمیل و تجهیزات و امکانات جانبی آن در کمتر از ۲ سال با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان ساخته شده و آماده خدمت رسانی به مسافران متروی تهران است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار