طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۲۳۵ هزار و ۹۸۵ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا از مرز ۲۳ میلیون نفر عبور کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم سه هزار و ۹۸۳ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۳۸۴ هزار و ۶۳۴ نفر افزایش یافت.
این آمار نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۲۳۵ هزار و ۹۸۵ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۲۳ میلیون و ۷۱ هزار و ۵۶ نفر رسید.
مقایسه جدیدترین آمار دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا مجدداً افزایش داشته و قربانیان این ویروس در آمریکا تاحدودی کاهش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۲۳ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۳۴۵ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۳۹۳ هزار و ۹۲۸ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۳۳ میلیون و ۹۵ هزار و ۲۲۰ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۵۳۶ هزار و ۳۸۹ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفتههای اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با دو میلیون و ۸۳۴ هزار و ۴۴۹ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۵۱۹ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با دو میلیون و ۴۰ هزار و ۷۵۱ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۲۷۷ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با یک میلیون و ۱۷۹ هزار و ۲۶۶ مورد ابتلا در رده پنجم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۴۰ هزار و ۱۹۲ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
روز گذشته (چهارشنبه)، روزنامه «دیلی صاباح» ترکیه گزارش کرد که آمار و ارقامی که از میزان تلفات ناشی از ویروس کرونا در آمریکا ارائه شده، نشان میدهد که در هر دقیقه، سه آمریکایی بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست میدهد.
حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
این وضعیت به گونهای شده که بیماران کرونایی در بیمارستانهای بزرگتر به داخل راهروها، تختهای مراقبت ویژه (آیسییو) و حتی بخش اطفال منتقل شوند.
مقامهای آمریکایی روز سهشنبه اعلام کردند که از ۲۶ ژانویه تمام مسافرانی که وارد آمریکا میشوند، باید آزمایش کرونای منفی داشته باشند.
دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسنهای ضد کرونایی خود را دریافت و میلیونها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشورهای دیگر از جمله انگلیس توزیع کردهاند.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۹۲ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۱۹۹ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان یک میلیون و ۹۷۷ هزار و ۸۹۳ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۵۰ میلیون و ۹۵۸ هزار و ۷۰ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۸۳۱ مورد ابتلا و ۱۵۱ هزار و ۷۶۵ مورد فوتی و برزیل با هشت میلیون و ۲۵۷ هزار و ۴۵۹ مورد ابتلا و ۲۰۶ هزار و نه مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.