آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۵۷۹

گزارش رای‌الیوم درباره بزرگ‌ترین انتشار دهنده اخبار دروغ

روزنامه «رأی الیوم» چاپ لندن در شماره امروز (شنبه) خود در گزارشی از مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین انتشار دهنده اخبار دروغ نام برد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رأی الیوم افزود: اگر اصطلاح " اخبار دروغین " یا "fake news" طراحی و رواج یافته توسط "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری شکست خورده آمریکا در مورد شخص خاصی صدق کند، بدون شک پمپئو در این خصوص بی‌هیچ رقیبی در صدر فهرست اخبار دروغ قرار خواهد گرفت.

این روزنامه الکترونیکی، از پمپئو به عنوان " دوست برجسته رژیم صهیونیستی " یاد کرد و ادعای هفته گذشته وی مبنی بر " ایران و شبکه القاعده ظرف چند دهه گذشته با یکدیگر در ارتباط بوده اند و تهران هم اکنون برای جنگجویان این شبکه به منزله افغانستان جدید به شمار می‌رود" را فاقد اعتبار دانست.

رای الیوم همچنین پمپئو را یک "دروغگو حرفه‌ای" برشمرده و خاطرنشان کرد: "عبدالباری عطوان" سردبیر رأی الیوم از معدود روزنامه‌نگارانی بود که با رهبر القاعده در غاری در کوه‌های "تورا بورا" در جنوب افغانستان ملاقات کرد و سه روز را با او گذراند و کتاب " تاریخ محرمانه القاعده " را تالیف کرد که تاکنون به ۴۲ زبان دنیا ترجمه، چاپ و منتشر شده است و جزو پر فروش‌ترین کتاب‌ها در سراسر جهان به ویژه انگلیس و آمریکا به شمار می‌رود. عطوان تاکید کرد: ادعای پمپئو در مورد ایران و شبکه القاعده کاملا بی‌پایه و اساس است، زیرا میان رهبر وهابی القاعده و ایران شیعه تضاد اعتقادی و طائفه‌ای وجود دارد و تاکنون هیچ دلیلی مبنی بر پیوستن حتی یک ایرانی به القاعده یافت نشده است، اما اسناد و مدارک بسیاری وجود دارد که ثابت می‌کند شبکه القاعده تاکنون بار‌ها اقلیت شیعه در "مزار شریف" در شمال افغانستان را مورد حمله قرار داده و همچنین "ابومصعب الزرقاوی" رهبر شاخه القاعده در عراق عامل بسیاری از حملات شکل گرفته با خودرو‌های بمب‌گذاری شده علیه مناطق شیعه‌نشین در عراق است و میان "برقراری تماس" با ایران و حمایت از القاعده تفاوت بسیاری وجود دارد.

رأی الیوم در ادامه گزارش خود به پناهنده شدن برخی از اعضای خانواده‌های جنگجویان القاعده از جمله فرزندان و همسران رهبر و بنیانگذار این شبکه به ایران پس از حمله آمریکا به افغانستان در اکتبر سال ۲۰۰۱ اشاره کرده و توضیح داد: اکثر این افراد در بازداشت‌گاه‌ها بسر می‌بردند و حق رفت و آمد نداشتند و حضورشان در ایران فقط بخاطر مسائل بشردوستانه بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار