رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرحهای وزارت نفت بیان داشت: این افتتاح در زمانی اتفاق افتاد که آنهایی که مدعی بودند ایران را به زمین خواهند زد و توطئه و برنامه ریزی کردند دیگر نیستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در مراسم آئین بهرهبردای از طرحهای ملی وزارت نفت، گفت: روز بسیار مبارکی برای مردم ایران است؛ روزهای اولیه بهمنماه که برای ما پیامآور پیروزی ملت است.
رئیس جمهور گفت: این پروژه بزرگ در روزی افتتاح میشود که آنها که مدعی بودند ایران را به زمین خواهند زد و میتوانند کمر ملت سرافراز ایران را در برابر استبداد و قلدری خم کنند و آنهایی که این همه مدعی بودند و توطئه و برنامه ریزی کردند دیگر نیستند. آنها با ذلت و سرافکندگی سرنگون شدند.
وی با بیان اینکه کارهای روزهای پایانی عمر منحوس آنها برای همه جهان و ملت خود آمریکا روشن شد، تصریح کرد: برای همه مشخص شد که آنها آغازگر ضد دمکراسی و پارلمان هستند. همانطوری که مجلس شورای ملی آن زمان را مستبدین به توپ بستند آنها هم آخر عمر خود کنگره را با اوباشی که به سمت کنگره فرستادند به توپ بستند. آنها از آغاز کار خود به همین صورت بودند منتها در پایان برای همه آشکار شد که این تروریستها چه جنایتی بر مردم آمریکا و جهان روا داشتند.
روحانی خاطر نشان کرد: همینطور که این دولت دارد فعالیت را انجام میدهد همزمان مسیر را برای دولت بعدی هموار میکند که کار مهم ما است لذا در بسیاری از پروژهها شرایط را آماده کنیم که تکمیل آن بدست دولت سیزدهم انجام بگیرد.
رئیس جمهور با اشاره به افتتاحهای امروز در حوزه نفت و گاز گفت: این طرح در سال ۹۴ و ۹۵ که شرایطی بود که دست و بال ما در سایه برجام باز شده بود و توانستیم نفت را صادر کنیم و بخش بزرگی از پول نفت به صندوق وارد شود. نفتی که میفروشیم ۳۸ درصد قیمت نفت به صندوق واریز میشود بنابراین نفتی که به فروش میرسد همه آن در اختیار دولت قرار نمیگیرد. ۱۴.۵ درصد در اختیار خود شرکت ملی نفت برای توسعه و اداره آن است. آنچه در اختیار دولت قرار میگیرد مقدار کمی است.
وی ادامه داد: مردم ما بدانند بزرگترین منبع گازی جهان، ایران است و ایران از لحاظ منابع گازی رتبه اول را دارد. بیش از ۳۱ هزار میلیارد متر مکعب کشور ما گاز در اختیار دارد که البته به دست آوردن و فرآوری آن خیلی مشکلات دارد که انجام میگیرد.
روحانی تصریح کرد: امروز در دولت دوازدهم شاهد تولید روزانه یک میلیارد متر مکعب گاز هستیم. با این همه گازی که تولید میکنیم و در اختیار مردم میگذاریم بازهم در زمستان مشکل داریم لذا باید تلاش فرهنگی کنیم مردم در مصرف گاز مراقبت نمایند. در نفت و گاز جایگاه ویژهای داریم و این قدرت ما است. دنیا و منطقه نیاز به نفت و گاز ایران دارد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما میتوانیم در انرژی «هاب منطقه» باشیم، اظهار داشت: ما در زمینه نفت و گاز کار بزرگی انجام دادیم. اما در زمینه صادرات گاز عقب هستیم.
روحانی بیان داشت: هر چقدر شرایط ما مناسب شود و درآمد ما اضافه شود، این درآمد نفت بخش بزرگ آن در اختیار صندوق توسعه ملی برای تحول در تولید و بخش صنعت قرار میگیرد و امیدواریم سال آینده همانطور که پیش بینی کردیم بتوانیم ۲ میلیون و ۳۰۰ بشکه نفت بفروشیم. این سهم نفت در اختیار صندوق برای توسعه کشور قرار میگیرد.
وی با اشاره به نقش برجام در توسعه گازی گفت: اگر سیاست خارجی ما نبود و اگر برجام در سال ۹۴ به ثمر نشسته بود؛ پولش نبود، ما الان اینجا دو میلیارد دلار از صندوق گرفتیم صندوق پولی نداشت پول صندوق برای سالهای ۹۴، ۹۵ و ۹۶ است که ما توانستیم نفت را بفروشیم و صندوق شرایط مناسب پیدا کند بسیاری از قطعات که مورد نیاز ما بود میبایست میخریدیم و میآوردیم.
روحانی افزود: هر چقدر شرایط ما مناسب شود و درآمد ما اضافه شود، این درآمد نفت بخش بزرگ آن در اختیار صندوق توسعه ملی برای تحول در تولید و بخش صنعت قرار میگیرد و امیدواریم سال آینده همانطور که پیش بینی کردیم بتوانیم ۲ میلیون و ۳۰۰ بشکه نفت بفروشیم. این سهم نفت در اختیار صندوق برای توسعه کشور قرار میگیرد.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: آنهایی که بد زبان هستند و نمیدانند؛ میگویم تا بدانند سیاست خارجی چقدر در اقتصاد و تولید مهم است. امروز ایران جزو کشورهایی است که ابر پروژههای بزرگ را در نفت، گاز، کشاورزی و صنعت انجام میدهد.
روحانی با اشاره به اهمیت استان خوزستان در کشور، تصریح کرد: خوزستان یکی از استانهای خیلی مهم ما است نه تنها از نظر نفت و گاز سرآمد است بلکه از نظر کشاورزی و همچنین از لحاظ این که به آبهای بین المللی متصل است و جایگاهی که این مردم آزاده دارند و همواره مرزبان خوبی برای کشور ما بودند و در دفاع مقدس نقش بسیار مهمی را ایفا کردند.
وی افزود: من به این مردم خوب و عزیز، مردمی که با وحدت و اتحاد همه در کنار هم تلاش کردند و امروز شاهد افتتاح یک طرح بسیار بزرگ پالایشگاهی هستند که ۳.۴ میلیارد دلار برای این طرح هزینه شده است.
روحانی با تاکید بر اینکه طرح افتتاحی برای محیط زیست بسیار مهم است، تاکید کرد: یکی از کارهای بزرگی که در این دولت انجام گرفته کارهای محیط زیستی است. در واقع گازهای فلر و مشعلها که فضا را آلوده میکردند گازهای آنها جمع میشود و به این پالایشگاه میآید و بعد در پتروشیمیها یا آنهایی که گاز شیرین است به خط سراسری ملحق میشود و این کار بزرگ امروز به انجام رسید که من از همه دست اندرکاران و کارگران و مهندسان و مدیران تشکر میکنم.
روحانی افزود: بخش اعظم داروهای مورد نیاز حدود ۹۳ و ۹۴ درصد در داخل کشور انجام میشود. بانکهای عامل در ایجاد چنین پروژههایی کمک کردند. وزارت نفت ما در فراوردهها کار بزرگی انجام دادند. مردم میدانند در ابتدای دولت در سال ۹۲، تولید بنزین چیزی حدود ۵۰ میلیون لیتر در روز بود، اما امروز تولید ما حدود ۱۱۰ میلیون لیتر است.
رئیس جمهور ادامه داد: در بخش صادرات نفت و گاز کار خوبی انجام دادیم. ما یک گام دیگر باید در صادرات برداریم. مردم بدانند این پروژه عظیم از سال ۹۴ به بعد فعال شده است که ۳.۴ میلیارد دلار هزینه شده و در عرض ۴ سال پول خود را در میآورد.
آقای روحانی دشمنان جایی نرفته اند بهتر است با دقت ببینید که دشمن نقاب جدید به چهره می زند و در ظاهر دوستی می کند ولی خنجر را در پشت خودش پنهان کرده است .
با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال ۱۳۹۲ تا کنون :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم ۲۰ اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود ۶۰۰ ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم ۲۰ اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود ۶۰۰ ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List