30 تقاطع مهم شهر به دوربين هاي ثبت تخلف مجهز مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۶۸۵
تا پايان سال

30 تقاطع مهم شهر به دوربين هاي ثبت تخلف مجهز مي شود

مديرعامل شرکت کنترل ترافيک شهرداري تهران از اجراي طرح ثبت تخلفات در تقاطع در سال جاري خبر داد و گفت: هم اکنون تست و آزمايش اين سيستم در 2 تقاطع شهر در حال اجراست که در صورت تاييد راهنمايي و رانندگي تا پايان سال 30 تقاطع اصلي و مهم شهر به دوربين هاي ثبت تخلف مجهز خواهند شد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس حجت الله بهروز  با بيان اين مطلب اظهار داشت: با تجهيز تقاطع هاي شهر به سيستم ثبت تخلفات اين امکان وجود دارد که به طور تفکيک شده تخلفات مختلف از جمله عبور از چراغ قرمز به ثبت برسد و نسبت به جريمه متخلفان اقدام شود.

وي ادامه داد : متأسفانه برخي رانندگان مرتکب تخلف عبور از چراغ قرمز مي‌شوند و هنگام زرد بودن چراغ راهنمايي به جاي توقف پشت خط عابر پياده بر سرعت خود مي‌افزايند تا پشت چراغ قرمز نمانند و درست زماني که چراغ قرمز است عرض تقاطع را طي مي‌کنند.

بهروز تصريح کرد: همچنين در بسياري از تقاطع ها گردش به راست آزاد نيست ولي مردم فکر مي کنند در تمام تقاطعها مي توانند گردش به راست داشته باشند.

مديرعامل شرکت کنترل ترافيک شهرداري تهران ادامه داد: در تقاطع ها تخلفات متعددي صورت مي گيرد که با به کارگيري سيستم ثبت تخلفات مي توان ميزان اين تخلفات و به دنبال آن احتمال تصادفات را کاهش داده و سبب تسهيل ترددها شد.

وي تاکيد کرد: بي توجهي برخي رانندگان و عبور از چراغ قرمز منجر به بروز تصادف و حوادث ناخوشايندي مي‌شود که اميدواريم با اجراي طرح ثبت تخلفات عبور از چراغ قرمز از ميزان اين تخلفات کاسته شود و همه رانندگان خود را موظف بدانند که به محض زرد شدن چراغ راهنمايي پشت خط عابر پياده توقف کنند تا عابران بتوانند بدون خطر و به راحتي از تقاطع عبور کنند.

بهروز با بيان اينکه در اين طرح نيز برگه جريمه همراه با تصوير تخلف، براي متخلفان ارسال خواهد شد، گفت: يکي از مهمترين اهداف به کارگيري سيستم‌هاي هوشمند ترافيکي، ايجاد انضباط ترافيکي و به وجود آوردن نظم ترافيکي است که قطعاً ماحصل اين انضباط، کوتاه کردن زمان معطلي در ترافيک خواهد بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار