جلسه مسئولان دادسراي انتظامي قضات و دادگستري كل استان تهران برگزار شد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي دادگستري كل استان تهران، در ابتداي اين جلسه سيدعليرضا آوايي به بيان گزارشي از وضعيت موجود دادگستري كل استان تهران در عرصههاي مختلف و مشكلات پيشروي پرداخت.
در ادامه شفيعي با اظهار خرسندي از تشكيل اين جلسه و گراميداشت هفته دفاع مقدس و قدرداني از مجاهدتهاي رزمندگان غيور اسلام و ايثارگران اظهار كرد: بايد توجه داشت كه در اسلام، جايگاه قضاوت و مقام والاي قضات از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد و حمايت از اين سنگرداران عدالت ضرورت اجتنابناپذير است.
دادستان انتظامي قضات افزود: فلسفه تشكيل اين جلسات آن است كه نقاط تاريكي كه در دستگاه قضايي از سوي مردم عنوان ميشود، مرتفع شده و نابسامانيهاي موجود در بخشهاي مختلف هر چه سريعتر اصلاح شود.
وي همچنين در اين راستا قول مساعد داد و ابراز اميدواري كرد كه اين جلسات با لحاظ اين هدف استمرار يابد.
در خاتمه اين جلسه نيز محل استقرار بازرسان انتظامي قضات در مجتمع امام خميني (ره) جهت انجام وظايف محوله مشخص شد./انتهاي پيام/