کد خبر:۹۰۸۱۲
سه اثر از تابلوهاي استاد فرشچيان به آستان قدس رضوي مي رود
سه تابلو از آثار استاد محمود فرشچيان که به طور اماني در موزه فرشچيان سعدآباد در معرض نمايش عموم بود، سه شنبه ششم مهرماه، به موزه آستان قدس رضوي منتقل مي شود.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، تابلوهاي «ضامن آهوي (2)»، «کوثر» و «رمي جمره» که استاد محمود فرشچيان جهت اهداء به موزه آستان قدس رضوي کشيده بود و هر کدام به ترتيب به مدت سه ماه، دو و سه سال به طور اماني و موقت در موزه تخصصي استاد فرشچيان واقع در سعدآباد به نمايش گذاشته شده بود، سرانجام به آستان قدس رضوي منتقل مي شود.
اين آثار ارزشمند، سه شنبه ششم مهرماه به موزه آستان قدس تحويل قطعي خواهد شد و بدين ترتيب تعداد آثار به نمايش درآمده از استاد فرشچيان در موزه مذکور به دوازده اثر خواهد رسيد.
تابلوي «ضامن آهو» پس از تحويل، به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) در 25 مهرماه در موزه آستان قدس رضوي رونمايي خواهد شد.
گفتني است، در حال حاضر در موزه فرشچيان سعدآباد هفتاد اثر از اين نگارگر شهير معاصر، در معرض ديد عموم قرار دارد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰