وزارت ارشاد از زنان نويسنده در عرصه دفاع مقدس حمايت ميكند
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سيد محمد حسيني عصر امروز در همايش زنان اهل قلم با اشاره به حمايت وزارت ارشاد از زنان نويسنده در عرصههاي دفاع مقدس گفت: بايد حمايت هاي لازم از اين نويسندگان توسط معاونت فرهنگي وزارت ارشاد صورت گيرد.
وي افزود: در سال گذشته 77 عنوان كتاب در مورد حجاب و عفاف منتشر شده بود، اما امسال با حمايت وزارت ارشاد در شش ماه اول سال تعداد كتاب هاي منتشر شده در زمينه عفاف و حجاب افزايش يافته و به 114 مورد رسيده است.
وزير ارشاد اضافه كرد: بحث عفاف و حجاب يك بحث ديني و اعتقادي است كه بايد در قالب كتاب، مطالبي چاپ شده و در اختيار جوانان قرار گيرد.
حسيني همچنين از حمايت 82 عنوان كتاب در زمينه دفاع مقدس توسط وزارت ارشاد خبر داد و گفت: بايد نيروهاي متعهد نسبت به نظام، كتاب هاي بيشتري در زمينه دفاع مقدس تدوين كنند.
وي اضافه كرد: نانوشته هاي جنگ مي تواند تاثير بيشتري بر جوانان داشته باشد.
وزير ارشاد همچنين از افزايش فعاليت زنان در چند سال اخير در اين زمينه خبر داد و گفت: زنان نويسنده با توجه به احساسات و عواطفي كه دارند مي توانند پيام انقلاب و دفاع مقدس را با لطافت بيشتري به جوانان منتقل كنند.
حسيني افزود: حضور زنان در همه عرصه ها گسترده تر است و پرتيراژترين كتاب هاي دفاع مقدس مربوط به زنان مي باشد كه بايد اين فعاليت ها در سطح وسيع ادامه يافته و مباحث مربوط به انقلاب و دفاع مقدس به خوبي بيان شود.
وي در ادامه گفت: ناگفته هاي فراواني در مورد دفاع مقدس وجود دارد كه بايد به آنها پرداخته شود؛ چرا كه آن چه كه در مورد جنگ هشت ساله به آيندگان منتقل مي شود بايد كامل و جامع باشد.
وزير ارشاد در پايان با اشاره به پايداري هشت سال دفاع مقدس گفت: رزمندگان ما كاري را انجام دادند كه در دنيا قابل مقايسه نيست، بنابراين زنان بايد با فعاليت هاي مختلف از جمله نويسندگي و ساخت فيلم اين پايداري را به تصوير بكشند./انتهاي پيام/