کد خبر:۹۰۸۷۸۹

کشف ۳۳۴ دستگاه استخراج بیت کوئین از یک تعمیرگاه

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۳۳۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (بیت کوئین) به ارزش بیش از ۶ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی، ولی پور گودرزی گفت: ۷ بهمن ماه خبری مبنی بر تعمیر و خرید و فروش دستگاه‌های ماینر در کارگاهی در حوالی "جنت آباد"، دریافت شد و رسیدگی به موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: با رصد‌های اطلاعاتی و تحقیقات محلی مشخص شد، مالک ساختمانی زیر زمین محل سکونتش را به کارگاه تعمیر ماینر تبدیل کرده است و علاوه بر تعمیر دستگاه‌های ماینر به خرید و فروش آن می‌پردازد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متهم اخذ شد، اظهارکرد: با هماهنگی قضائی تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به نشانی اعلامی اعزام و موفق شدند در بازرسی از آن محل ۳۳۴ دستگاه بیت کوئین مستعمل کشف کنند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس گودرزی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده را ۶ میلیارد ریال برآورد کرده اند، گفت: در این رابطه متهم دستگیر و با تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار