اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری صبح امروز به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با حضور آیت الله رئیسی و معرفی یک گروه ۱۰۰ نفره برای مقدمات حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اظهار کرد: سیاستهای شورای وحدت و حزب موتلفه اسلامی در مسئله انتخابات ریاست جمهوری این است که ما مانع فعالیت فردی برای حضور در انتخابات نشویم.
بادامچیان تصریح کرد: در حال حاضر هم تعداد قابل توجهی خودشان را برای ریاست جمهوری مناسب میدانند و فعالیت هم میکنند.
وی ادامه داد: این مسئله تا جایی جلو میرود که شورای محترم نگهبان ميخواهد احراز صلاحیت کند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی به نامه ای که به شورای محترم نگهبان نوشته است اشاره کرد و گفت: بنده نامهای به شورای محترم نگهبان نوشتم که چون تفسیر قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است، تفسیر خودش را از رجال سیاسی مذهبی اعلام کند تا تکلیف مشخص شود.
بادامچیان با بیان اینکه رجل سیاسی غیر از آدم عادی است، عنوان کرد: رجل سیاسی غیر از سیاست مدار است، غیر از عالم سیاسی است، غیر از نظریه پرداز و تئوریسین سیاسی است.
وی ادامه داد: رجل سیاسی یکی مثل شهید مدرس است، یکی مثل مصدق است، یکی مثل قوام السلطنه است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه نمونههای ذکر شده رجل مذهبی نیستند، گفت: رجل مذهبی کسی است که بین مذهبیها آدم برجستهای باشد و مسائل دینی را بداند.
وی ادامه داد: بنابراین زمانی که خبرگان در قانون اساسی نوشتهاند رجل سیاسی مذهبی، مدیر، مدبر و بقیه قضایا، اینجا یا این رجل سیاسی مذهبی یعنی چه کسی؟ما میخواهيم این مسئله را شورای نگهبان مشخص کند.
بادامچیان در رابطه با آیت الله رئیسی گفت: طبعاً آیتالله رئیسی هم یکی از کسانی است که اگر وارد صحنه شود، مورد توجه قرار میگیرد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه تاکید کرد: اگر وی بخواهد وارد انتخابات شود و مسئله قضائیشان که در جایگاه ویژهای است حل شود، یکی از کسانی است که توجه زیادی به او میشود.
بادامچیان در رابطه با اینکه آیا از سوی شورای وحدت درخواست رسمی از آیتالله رئیسی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شده است یا خیر، اظهار کرد: خیر تا الان درخواستی نشده است؛ شورای وحدت تا الان این سیاست را دارد که به تمام کاندیداهایی که میخواهند نامزد شوند، احترام بگذارد.
این فعال سیاسی ادامه داد: در مورد آقای رئیسی هم که یک روحانی برجسته است هیچ مانعی برای ثبتنام وجود ندارد و اگر ایشان وارد صحنه شوند هم به نظرم حامیان خود را دارند اما باید ببینیم خود ایشان چه تصمیمی میگیرند.
وی ادامه داد: حزب موتلفه اسلامی هم همین سیاست را در پیش گرفته است، بنابراین ممکن است از موتلفه هم چند نفر مطرح شوند و به صحنه بیایند و اگر اجراز صلاحیت شدند، باید تلاش کنیم تا به شخصیتی برسیم که بر آن وحدت داشته باشیم تا آن فرد هم با پشتوانه این گروهها بتواند مشکلات مملکت را حل کند.
انتهای پیام/