آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۴۱۳

چین جاده ابریشم دیجیتال از آسیا تا آفریقا و اروپا ایجاد می‌کند

روزنامه نیکی ژاپن گزارش داد که دولت چین می خواهد به زودی روند ایجاد یک خط دیجیتال در راستای طرح توسعه جاده ابریشم ایجاد کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از راشاتودی، قرار است به زودی آخرین مرحله قراردادن یک خط کابل فیبر نوری از سوی چین در پاکستان اجرا شود.

این خط قرار است در قالب طرح یک جاده یک کمربندی چین و در راستای ایجاد یک خط دیجیتال از چین و آسیا به آفریقا و اروپا کشیده شود.

این کابل قرار است پاکستان را به کابل زیر دریایی "پاکستان اروپا شرق آفریقا" متصل کند. در حال حاضر کابل فیبر نوری این خط در حال اجرا بین بندر گوآدار و راولپندی پاکستان است.

مجوز اجرای این خط کابل هفته گذشته از سوی دولت اسلام اباد صادر شد و ارزش آن 240 میلیون دلار برآورد شده است.

شرکت هوآوی نیز در اجرای این خط کابل نوری مشارکت دارد. قرار است کابل گذاری این خط فیبر نوری در آبهای سرزمینی پاکستان از ماه مارس سال جاری آغاز شود.

قرار است یک ایستگاه مخابراتی مرتبط با این طرح نیز در بندر کراچی ساخته شود.

در حال حاضر بخش مدیترانه این خط فیبر نوری بین مصر وفرانسه در حال اجرا است. پیش بینی می شود این خط فیبر نوری 15 هزار کیلومتری اواخر سال جاری به بهره برداری برسد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار