کد خبر:۹۱۰۱۳۳
از سوی رئیس قوه قضاییه؛

دستور تعقیب مخربان کارخانه صنایع پوشش رشت صادر شد

رئیس دستگاه قضا در حاشیه بازدید از کارخانه صنایع پوشش رشت، دستور تحت تعقیب قرار گرفتن افرادی که کارخانه صنایع پوشش ایران را تخریب کردند، صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه در جریان بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه صنایع پوشش ایران و پس از گفتگو با رئیس جدید این کارخانه و نماینده‌های کارگران گفت: تصمیمات مهمی در راستای رفع مشکلات این واحد تولیدی و احیای آن اتخاذ شده است.

آیت‌الله رئیسی در واکنش به سخنان نماینده کارگران کارخانه صنایع پوشش ایران  تصریح کرد: ماشین‌آلات و دستگاه‌های کارخانه صنایع پوشش روزانه می‌تواند ۱۰ تا ۱۲ تن انواع نخ ریسندگی تولید کند لذا این ماشین‌آلات و دستگاه‌ها باید در اسرع وقت نصب شوند.
 
بیشتر بخوانید:

 
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آنچه در کارخانه صنایع پوشش ایران اتفاق افتاده این بوده است که عده‌ای بارش برف را بهانه کرده تا این کارخانه از کارخانه بودن بیفتد و از زمین آن بهره‌مند شوند مطرح کرد: یک فاجعه بزرگ نسبت به اموال عمومی و بیت‌المال رخ‌داده وعده‌ای به خاطر سودجویی و منفعت، یک مرکز بزرگ تولیدی را به این روز درآورده‌اند.

رئیسی با بیان اینکه مسئله این کارخانه برف نبوده چراکه اگر سنگ هم از آسمان می‌بارید، وضعیت کارخانه صنایع پوشش ایران نباید به این روز می‌افتاد گفت: سودجویان این کارخانه را تخریب کردند تا از زمین آن سوءاستفاده کنند.
 
کد ویدیو

وی با اشاره به بازدید‌های خود در سایر استان‌ها خاطرنشان کرد: تا امروز بازدید‌های زیادی از کارخانه‌های سراسر کشور داشته‌ایم، اما وضعی که امروز در کارخانه صنایع پوشش ایران مشاهده کردیم بسیار عجیب است و گویی یک جنگ و فاجعه در اینجا اتفاق افتاده و ثروت ملی به تاراج رفته است.

رئیس دستگاه قضا ضمن اینکه وعده داد که هر چه سریع‌تر با همت مسئولان این کارخانه همه موانع ازجمله موانع حقوقی و قضایی برطرف شوند بیان کرد: حتی یک روز هم نباید توقفی صورت بگیرد، چراکه گیلان به‌عنوان قطب نساجی کشور شناخته می‌شود لذا به دادگستری گیلان دستور داده می‌شود تا هرچه سریع‌تر حل مشکلات کارخانه صنایع پوشش ایران را در دستور کار قرار دهند.

رئیسی با تأکید بر تسریع رفع مشکلات این کارخانه افزود: مردم باید هرچه سریع‌تر ببینند که تولید در این کارخانه دوباره به راه افتاده است.

رئیس قوه قضاییه در واکنش به سخن نماینده کارگران بیان کرد: در صورت راه‌اندازی بخش‌ها و پروژه‌های مختلف کارخانه صنایع پوشش ایران برای سه تا چهار هزار نفر کارآفرینی خواهد شد لذا تأکید می‌کنم که مردم باید هرچه سریع‌تر ناظر بر تولید این کارخانه باشند.

وی با اشاره به فردی که چنین سرنوشتی را بر این کارخانه تحمیل کرده خاطرنشان کرد: فرد یا افرادی که کارخانه صنایع پوشش ایران را تخریب کرده، به‌عنوان کسی که اموال عمومی و بیت‌المال را به غارت برده، باید تحت تعقیب قانونی قرار بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار