
در گفتگو با دانشجو؛
میرخلفی: بانک ملی گیلان میزان بدهی ایحاگستر را به دادگستری استان اعلام کرده است
رئیس شعب بانک ملی گیلان گفت: براساس مصوبه ۵ بهمن کمیته حمایت قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان، بانک ملی موظف شد که میزان طلب بانک از شرکت را اعلام کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کمیته حمایت قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان در ۲ جلسه جداگانه تصمیماتی برای احیای شرکت ایحاگستر شمال اتخاذ کردند.
در اولین جلسه، بانک ملی موظف میشود تا میزان بدهی و تفکیک اصل، سود و جرائم هر فقره تسهیلات بانکی به ایحاگستر را اعلام کند. در جلسه دوم که بدون حضور میرخلفی، رئیس شعب بانک ملی در استان گیلان برگزار شد، تصمیم به اجرای مصوبات ۴ مرداد ۹۹ از سوی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در خصوص این شرکت، گرفته میشود.
براساس این مصوبات، ارگانهای مرتبط با احیای ایحاگستر از زمان ابلاغ این مصوبات، هفت روز فرصت داشتند تا پاسخ مناسبی به دادگستری گیلان ارسال کنند.
بیشتر بخوانید:
- ضربالاجل ۷ روزه کمیته حمایت از واحدهای تولیدی گیلان برای احیای ایحاگستر
- تشکیل پرونده قضایی برای مسئولانی که باعث تعطیلی ایحاگستر شدند
- بانکها چگونه مانع رونق تولید میشوند؟ / ایحاگستر شمال؛ نمونهای از قدرتنمایی بانکها در اقتصاد کشور
سیدرسول میرخلفی، رئیس شعب بانک ملی در استان گیلان در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه در جلسه دوم غیبت نداشته است، اظهار میکند: برای جلسه دوم کمیته حمایت قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان که در ۹ بهمن برگزار شده، از مسئولان بانک ملی دعوت نشده بود و به همین دلیل من در این جلسه حضور نداشتم.
میرخلفی ادامه میدهد: براساس مصوبه روز پنجم بهمن، بانک ملی موظف شد که میزان طلب بانک از شرکت را اعلام کند که پاسخ لازم به دادگستری گیلان ارسال شده است.
رئیس شعب بانک ملی گیلان بیان میکند: گام بعدی باید با نظر دادگستری استان انجام شود و ما هم منتظریم تا دادگستری نظر خود را اعلام کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.