آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۱۲۷

زنگنه: اکنون زمانی نیست که با مدرک، افراد را جذب کنیم / برخی به مسئولان متوسل می‌شوند تا استخدام شوند

صلاحیت حرفه‌ای برای جذب افراد بسیار مهم است و به جای اتلاف وقت با برگزاری دوره‌های تخصصی، افراد را به لحاظ حرفه‌ای توانمند کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن نامدار زنگنه در مراسم اعطای گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای به استعداد‌های جوان مدیریتی صنعت نفت، افزود: برخی افراد به شخصیت‌های سیاسی متوسل می‌شوند تا استخدام شوند، اما اگر صلاحیت، حرفه‌ای باشد، افرادی که صلاحیت نداشته باشند کنار می‌روند.

وی اضافه کرد: اکنون زمانی نیست که به واسطه مدرک، افراد را جذب کنیم چرا که موجب اتلاف وقت و سرمایه انسانی می‌شود بلکه باید در کنار مدرک، حرفه‌ای گری داشته باشد.

زنگنه گفت: باید به جای اتلاف وقت و ایجاد هزینه برای کشور در خصوص اینکه نیرو‌ها برای گرفتن مدرک بالاتر تلاش کنند، با برگزاری دوره‌های تخصصی، افراد را به لحاظ حرفه‌ای توانمند کنیم.

وی افزود: برای صلاحیت پیمانکار مشاور، روش گذاشتیم، اما احزار صلاحیت حرفه‌ای مدیر پروژه ضروری نیست که این یک مشکل است.

زنگنه اضافه کرد: صد‌ها ساعت برای احراز صلاحیت حرفه‌ای وقت گذاشته شده است.

وی جوان‌گرایی و ارزیابی افراد را از دیگر موارد مهم جذب نیرو‌ها و استعداد‌ها بیان کرد و گفت: در ارزیابی‌ها، نیروی انسانی دخالت ندارد و با برگزاری دوره‌های آموزشی، افراد را ارزیابی می‌کنیم.

وزیر نفت افزود: بسیار مهم است که مدیر و کارمند سلامت روان داشته باشند و مشکلات افراد که باعث تضعیف روان آنان می‌شود به مجموعه اداره ارتباطی ندارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از افراد تعادل روانی ندارند گفت: این موضوع در استخدام نیرو‌ها بسیار مهم است.

زنگنه افزود: در برخی قسمت‌ها ضعیف هستیم از جمله مناقصات که متوجه شدیم افرادی که مناقصه برگزار می‌کنند مسلط به کار نبودند.


توسعه را محصول انسان‌های توسعه یافته



زنگنه توسعه را محصول انسان‌های توسعه یافته دانست و گفت: در کشور جا‌هایی که توسعه یافتیم، انسان‌های توسعه یافته حضور داشتند و در جا‌هایی هم که توسعه نیافتیم، افراد توسعه نیافته کار‌ها را به دست داشتند.

وی افزود: اخلاق جزء جدانشدنی توسعه است و مدیر توسعه یافته، نمی‌تواند بدون اخلاق باشد.

زنگنه با بیان اینکه امروز صاحب مرکزی هستیم که می‌توانیم به آن اتکا کنیم گفت: خوشبختانه گواهی نامه‌ها، تنوع اش زیاد است و این بسیار خوب است.

وزیر نفت با اشاره به اینکه این مرکز نباید به هیچ وجه سیاسی شود افزود: این مرکز باید صد در صد حرفه‌ای و برای خدمت به صنعت نفت باشد نه برای خدمت به افکار سیاسی یک مدیر و از سوی دیگر باید تعداد مدیران سیاسی کشور محدود باشد.

وی اضافه کرد: عملکرد منشی دفاتر وزرا و مدیران ارشد، موضوع مهمی است که بتوان با او مشورت کرد، این منشی‌ها به لباس وزرا، دکتر رفتن و خوردن به موقع دارو کمک کنند نه فقط بحث نامه نگاری داشته باشند.

زنگنه گفت: در مورد وزیر نیازی به تأیید صلاحیت حرفه‌ای نیست و فقط تأیید صلاحیت سیاسی او از سوی رئیس جمهور و اخذ رأی اعتماد از مجلس کافی است چرا که می‌خواهد یک سیاستی را پیاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار